הודו מעושן הוואי-פורטוגזית
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? הודו מעושן מהוואי-פורטוגזי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם שום, סוכר turbinado, שבבי היקורי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו פורל פורטוגזי מבושל מעושן מעילים חזיר, המבורגר הודו הוואי, ו הודו הוואי נמס (מתכונים דומים).
הוראות
ביום 1 (2 ימים לפני חג ההודיה), להסיר את הקרביים מטורקיה ולשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ. הגדר טורקיה, השד בצד למטה, במחבת קלייה חד פעמית גדולה להגדיר על תבנית אפייה ללא מסגרת.
הוסף קרביים למחבת (זרוק צוואר). לתוך חלל של טורקיה, מפזרים ג ' ינג ' ר קצוץ גס ושום. בקערה, להקציף יחד שום טחון, זנגביל טחון, רוטב סויה, חומץ, וסוכר חום; לשפוך על טורקיה. מכסים את טורקיה בניילון נצמד ומרינדה 2 ימים, צולה 3 עד 5 פעמים ביום.
ביום 3 (חג ההודיה), להסיר giblets ו 1 מרינדה כוס מחבת ולהניח בצד רוטב נקניק פורטוגזית. כ 4 שעות לפני ההגשה, להסיר טורקיה מהמקרר.
בואו לעמוד במשך 30 דקות במחבת; בינתיים, להשרות שבבי היקורי במים 30 דקות.
הסר את טורקיה מן פאן ויוצקים מרינדה לתוך קערה; להוסיף מרק עוף ולהניח בצד. להחזיר את טורקיה למחבת, השד בצד למעלה, ולהוסיף בצל (לשים 2 או 3 רבעים בתוך טורקיה). תרנגול הודו מסבך, קשירת מקלות תיפוף יחד בחוזקה עם חוט מטבח; קצות כנפיים מסבך יחד באותה הדרך. קצות כנפיים ומקלות תיפוף עם רדיד כבד "כובעים", יצירתם בנוחות כדי למנוע חריכה. מכסים את כל המחבת בצורה רופפת בשכבה כפולה של נייר כסף, מרחיבים רדיד מעבר לטורקיה כמו מטרייה.
הכינו גריל פחם או גז, גדול מספיק כדי להחזיק את טורקיה, לבישול עקיף: על גריל פחם, להצית כ 60 בריחים פחם. כאשר גחלים מנוקדים באפר (כ -20 דקות), תל באותה מידה בצדדים מנוגדים של בזק. לכל תלולית, להוסיף 5 בריחים unlit ו 1/2 כוס סחוט רטוב שבבי עץ ספוג עכשיו וכל 30 דקות במהלך עישון. אם משתמשים בגריל גז (עם לפחות 11 ב. בין מבערי חום עקיף), לשים 1/2 כוס סחוט שבבי עץ ספוג במחבת טפטוף ישירות על חום בפינה הקדמית ולהוסיף 1/2 שבבי כוס דרך באח כל 30 דקות במהלך עישון. הפעל חום גבוה ולהתאים גז לבישול עקיף. סגור מכסה ולחמם מראש גריל 10 דקות.
בזהירות להחליק מחבת עם טורקיה מתוך תבנית אפייה על מרכז הגריל.
יוצקים במרינדה ומרק. סגור מכסה גריל. (אם הגריל שלך יש שפה על זה, מחבת מנוחה בזווית על הגריל, ואז בזהירות להחליק על מחבת על הגריל.) עשן טורקיה, צולה כל 1/2 שעה, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס ישר דרך החלק העבה ביותר של השד לאוגרים עצם 150, על 2 1/2 שעות (להתחיל לבדוק לאחר 2 שעות). מרינדה מצקת מחבת לקערה חסינת חום ושמורה לרוטב הודו הוואי-פורטוגזית ורוטב נקניק פורטוגזי.
החלק את תבנית האפייה מתחת לתרנגול ההודו, הקל על תבנית האפייה על גבי הסדין והרם את המחבת עם תרנגול הודו מעל הגריל.
תן לטורקיה לנוח, מכוסה בנייר כסף, לפחות 20 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה ל -16