הודו מעושן עם רוטב ברביקיו דורש כ 15 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1338 קלוריות, 136 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: הודו מעושן מבושל במערב אפריקה "רוטב, חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב, ו NoCal מעושן הודו צלוי עם רוטב מרווה דלעת.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 כוסות שבבי עץ היקורי, ספוג במים במשך 60 דקות
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
מים
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מערבבים את המים, מלח, מיץ תפוחים, בורבון, פלפל, וסוכר לתוך דלי 5 ליטר מצופה בשקית resealable. מערבבים עד המלח והסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
פלפל
בורבון
סוכר
מים
מלח
2
מוסיפים את ההודו לשקית עם המלח. בתוך שקית אשפה מצופה קרח חזה מלא קרח, למקם את הדלי ולהקיף עם קרח. שמור במקום קריר ולתת מלח 6 שעות או לילה. הפעל את טורקיה לאחר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלח
קרח
3
הסר את טורקיה מן המי מלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
לשפשף את טורקיה עם שמן זית ולעסות את לשפשף על טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
טורקיה כולה
לשפשף תיבול יבש
5
משרים שבבי עץ במשך 1 שעה לפני בישול טורקיה ולנקז היטב. ממלאים את המתנע הארובה עם פחם ואור. לשרוף עד שהם אפר מעל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
צ ' יפס
6
מניחים את הגחלים השרופים לצד 1 של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
מניחים שבבי עץ על גבי גחלים. קו מחבת כיכר בגודל סטנדרטי עם רדיד אלומיניום ולמלא 2/3 עם מים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
מים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת כיכר
8
מקום בגריל מול הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
קח את ההודו והנח על הגריל מעל מחבת המים. הכנס מדחום בדיקה בירך כדי לשמור על טמפרטורה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
גריל
מחבת
10
מניחים את המכסה על הגריל עם פתח האוורור פתוח.
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
הטמפרטורה צריכה להישאר קבועה ב 225 מעלות F. ייתכן שיהיה עליך להוסיף גחלים ושבבים יותר כל כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
12
לאחר 1 שעה לבדוק את טורקיה, אם העור הוא כיסוי חום זהוב עם רדיד. המשך לבשל במשך 4 עד 6 שעות נוספות או עד מדחום בדיקה מגיע 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
13
הסר מהתנור ולתת לנוח 20 דקות לפני שאתה לגלף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
15
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל הדוק אוויר עד 6 חודשים.
16
מחממים את שמן הירקות בסיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
17
מוסיפים את מקל התיפוף והצוואר וצורב עד חום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
18
הסר ממחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
מנמיכים את החום ומטגנים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל
20
להוסיף את המניה, לגרד את החיבה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
21
מוסיפים את מקל התיפוף והצוואר לסיר. לכסות ולתת להתבשל עד שזה מגיע לרתיחה; על 1 שעה. הרוטב יפחת מאוד.