קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות47
מגזין

הודו מעושן עם רוטב ברביקיו

הודו מעושן עם רוטב ברביקיו
הודו מעושן עם רוטב ברביקיו דורש כ 15 שעות ו-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1338 קלוריות, 136 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: הודו מעושן מבושל במערב אפריקה "רוטב, חזה הודו מעושן אפלווד עם סיידר בורבון רוטב, ו NoCal מעושן הודו צלוי עם רוטב מרווה דלעת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 4 כוסות שבבי עץ היקורי, ספוג במים במשך 60 דקות
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מערבבים את המים, מלח, מיץ תפוחים, בורבון, פלפל, וסוכר לתוך דלי 5 ליטר מצופה בשקית resealable. מערבבים עד המלח והסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
פלפלפלפל
בורבוןבורבון
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
2
מוסיפים את ההודו לשקית עם המלח. בתוך שקית אשפה מצופה קרח חזה מלא קרח, למקם את הדלי ולהקיף עם קרח. שמור במקום קריר ולתת מלח 6 שעות או לילה. הפעל את טורקיה לאחר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
קרחקרח
3
הסר את טורקיה מן המי מלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
לשפשף את טורקיה עם שמן זית ולעסות את לשפשף על טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
משרים שבבי עץ במשך 1 שעה לפני בישול טורקיה ולנקז היטב. ממלאים את המתנע הארובה עם פחם ואור. לשרוף עד שהם אפר מעל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
צ ' יפסצ ' יפס
6
מניחים את הגחלים השרופים לצד 1 של הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מניחים שבבי עץ על גבי גחלים. קו מחבת כיכר בגודל סטנדרטי עם רדיד אלומיניום ולמלא 2/3 עם מים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת כיכרמחבת כיכר
8
מקום בגריל מול הגחלים.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
קח את ההודו והנח על הגריל מעל מחבת המים. הכנס מדחום בדיקה בירך כדי לשמור על טמפרטורה כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
מחבתמחבת
10
מניחים את המכסה על הגריל עם פתח האוורור פתוח.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
הטמפרטורה צריכה להישאר קבועה ב 225 מעלות F. ייתכן שיהיה עליך להוסיף גחלים ושבבים יותר כל כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
12
לאחר 1 שעה לבדוק את טורקיה, אם העור הוא כיסוי חום זהוב עם רדיד. המשך לבשל במשך 4 עד 6 שעות נוספות או עד מדחום בדיקה מגיע 160 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
הסר מהתנור ולתת לנוח 20 דקות לפני שאתה לגלף.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
מגישים עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
15
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל הדוק אוויר עד 6 חודשים.
16
מחממים את שמן הירקות בסיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
מוסיפים את מקל התיפוף והצוואר וצורב עד חום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
18
הסר ממחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מנמיכים את החום ומטגנים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
20
להוסיף את המניה, לגרד את החיבה בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
21
מוסיפים את מקל התיפוף והצוואר לסיר. לכסות ולתת להתבשל עד שזה מגיע לרתיחה; על 1 שעה. הרוטב יפחת מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
22
הסר חלקי טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
23
מוסיפים רוטב ברביקיו למחבת ולטפטף יחד. הרוטב יתעבה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
24
בסיר בינוני, לשלב את כל החומרים. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות, במשך 1 שעה 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות1(חוֹרֶף)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחורפלפל שחור2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)2בצל צהוב בינוני, קצוץציר הודו או ציר עוףציר הודו או ציר עוף1stickתוף מטורקיהתוף מטורקיה1(חוֹרֶף)חרדל טחוןחרדל טחון1(חוֹרֶף)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)מרווה קרקעמרווה קרקע4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר5(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר12ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1גדולבצל, פרוסבצל, פרוס1(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)4(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(צינור גדול)(צינור גדול)2(חוֹרֶף)(צינור גדול)(צינור גדול)12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי5(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום10קילוגרםטורקיהטורקיה12ריבס, קצוץ טרי או קפואצוואר, מטורקיהצוואר, מטורקיה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1גלוןפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר