קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

הודו מקלות תיפוף עם דבש דלעת זיגוג לאימון חג ההודיה

הודו מקלות תיפוף עם דבש דלעת זיגוג לאימון חג ההודיה
הודו מקלות תיפוף עם דבש דלעת זיגוג לאימון חג ההודיה הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 134 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך חרדל חום, סיידר תפוחים, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. נסו לחמניות דלעת עם מייפל מולסה זיגוג, הודו צלוי בנוסח פקין עם מולסה-זיגוג סויה ורוטב תפוזים-ג'ינג'ר, ו ויסקי-מולסה עוף ומקלות תיפוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
תמליח את מקלות התיפוף. בסיר גדול מעל חום נמוך, מוסיפים את המים, בורבון, מלח, סוכר, פלפל ועלי דפנה. מבשלים ערבוב מדי פעם עד מלח מומס, להסיר מן החום ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מקלות עוףמקלות עוף
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את מקלות העוף לקערה גדולה; יוצקים את המלח. מכסים את הקערה ומקררים במשך 24 שעות.לאחר 24 שעות, להסיר את מקלות התיפוף טורקיה לשטוף ולייבש אותם היטב. להשליך את המלח ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. בינתיים לעשות את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוףהודו מקלות תיפוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים מחית דלעת, סיידר תפוחים, חומץ סיידר, מולסה, חרדל, סוכר חום, אבקת בצל, שום מגורען, 5 אבקת תבלינים, ¼ כפית מלח, ופלפל קאיין למחבת רוטב בינוני להגדיר על חום בינוני. מבשלים את התערובת עד שהוא עבה ו חצוף, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1/3 כוס רוטב ברביקיו סיני מוכן Hoisin1/3 כוס רוטב ברביקיו סיני מוכן Hoisin
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
דלעת משומרדלעת משומר
כָּתֵףכָּתֵף
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום.
5
הנח את מקלות התיפוף על קלף מרופד אפייה לוודא שיש מקום בין כל אחד מהם אפילו לבישול.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
להבריש אותם בנדיבות משני הצדדים עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
מניחים את מקלות התיפוף בתנור המחומם וצולים אותם 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר אותם מהתנור, לצחצח אותם עם זיגוג יותר, להפוך אותם ולצחצח את הצדדים האחרים עם זיגוג יותר. צלי 15 דקות נוספות, אם כך. הפעל את התנור ל 325 מעלות F. ולהמשיך בתהליך של סיבוב והברשה כל 15 דקות במשך זמן בישול כולל של 1 ½ שעה עד 2 שעה, בהתאם לגודל. אולי יגמר לך הרוטב לפני שהם יבשלו כל הדרך וזה בסדר גמור. ברגע שהם מתחילים להיראות די חום מבחוץ להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית עם מדחום לקרוא insta. צלוי עד שרגלי ההודו לרשום 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תן לנוח על 8 דקות ולאחר מכן לשרת חם.כמו זה: כמו טעינה...