הודו מקלות תיפוף עם דבש דלעת זיגוג לאימון חג ההודיה
הודו מקלות תיפוף עם דבש דלעת זיגוג לאימון חג ההודיה הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 134 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך חרדל חום, סיידר תפוחים, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. נסו לחמניות דלעת עם מייפל מולסה זיגוג, הודו צלוי בנוסח פקין עם מולסה-זיגוג סויה ורוטב תפוזים-ג'ינג'ר, ו ויסקי-מולסה עוף ומקלות תיפוף (מתכונים דומים).
הוראות
תמליח את מקלות התיפוף. בסיר גדול מעל חום נמוך, מוסיפים את המים, בורבון, מלח, סוכר, פלפל ועלי דפנה. מבשלים ערבוב מדי פעם עד מלח מומס, להסיר מן החום ולתת מגניב.
מוסיפים את מקלות העוף לקערה גדולה; יוצקים את המלח. מכסים את הקערה ומקררים במשך 24 שעות.לאחר 24 שעות, להסיר את מקלות התיפוף טורקיה לשטוף ולייבש אותם היטב. להשליך את המלח ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות F. בינתיים לעשות את הזיגוג.
מוסיפים מחית דלעת, סיידר תפוחים, חומץ סיידר, מולסה, חרדל, סוכר חום, אבקת בצל, שום מגורען, 5 אבקת תבלינים, ¼ כפית מלח, ופלפל קאיין למחבת רוטב בינוני להגדיר על חום בינוני. מבשלים את התערובת עד שהוא עבה ו חצוף, על 20 דקות.
הנח את מקלות התיפוף על קלף מרופד אפייה לוודא שיש מקום בין כל אחד מהם אפילו לבישול.
להבריש אותם בנדיבות משני הצדדים עם זיגוג.
מניחים את מקלות התיפוף בתנור המחומם וצולים אותם 15 דקות.
הסר אותם מהתנור, לצחצח אותם עם זיגוג יותר, להפוך אותם ולצחצח את הצדדים האחרים עם זיגוג יותר. צלי 15 דקות נוספות, אם כך. הפעל את התנור ל 325 מעלות F. ולהמשיך בתהליך של סיבוב והברשה כל 15 דקות במשך זמן בישול כולל של 1 ½ שעה עד 2 שעה, בהתאם לגודל. אולי יגמר לך הרוטב לפני שהם יבשלו כל הדרך וזה בסדר גמור. ברגע שהם מתחילים להיראות די חום מבחוץ להתחיל לבדוק את הטמפרטורה הפנימית עם מדחום לקרוא insta. צלוי עד שרגלי ההודו לרשום 165 מעלות F.
תן לנוח על 8 דקות ולאחר מכן לשרת חם.כמו זה: כמו טעינה...