הודו עם רוטב אנצ'ו-כתום
טורקיה עם רוטב אנצ'ו-כתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 606 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו חזיר מגורר ברוטב אנצ'ו-כתום (Chilorio) מהשולחן המקסיקני של פאטי, חזה הודו עם לשפשף אנצ'ו, ו טורקיה עם אנצ'ו Adobo (מתכונים דומים).
הוראות
פירס את תפוחי האדמה המתוקים בכל רחבי עם מזלג; לשים אותם צלחת מיקרוגל בטוח מיקרוגל עד מכרז, על 20 דקות. תחצי את הבטטות ותגרפי את הבשר לקערה. מחית עם מזלג עד פלאפי; לכסות ולשמור על חם.
בינתיים, ללטף את טורקיה יבש ומפזרים 1 כף אבקת צ ' ילה ו 1 כפית מלח.
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את טורקיה ומבשלים עד השחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
למחוק את המחבת ולמקם על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד כהה בקצוות, 4 עד 6 דקות. מערבבים את הנותרים 1 כף אבקת צ ' ילה ואת כמון; לבשל 30 שניות.
מוסיפים את המרק, שמנת כבדה, דבש, חרדל, גרידת תפוזים ומיץ; מבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
מוסיפים את טורקיה וחמים דרך, 1 דקה.