הודו צלוי
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך פלפל, אבקת צ'ילי, טורקיה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, ו צלי הודו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את הקרביים והצוואר מחלל טורקיה.
שים את המילוי לתוך מרכז ציפור חללי הצוואר; לא לארוז. כפית כל מלית נוספת לתוך תבשיל משומן קלות; כיסוי ומקרר. הכנס את הכנפיים של תרנגול ההודו מתחת לגב כדי לאבטח את דש הצוואר. לקשור את הרגליים יחד. לשפשף את טורקיה עם שמן זית, ואז מפזרים את אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
מניחים על מדף במחבת צלייה פתוחה. צלוי 3 1/2 עד 4 שעות (או 20 דקות לכל פאונד). מכסים את טורקיה עם אוהל עשוי רדיד לאחר 1 1/2 שעות או כאשר העור מגיע צבע עשיר, חום.
מניחים את התבשיל המכוסה של מלית נוספת בתנור עם תרנגול ההודו כ -40 דקות לפני תרנגול ההודו נעשה. בדוק את טורקיה עבור doneness עם מדחום בשר. זה צריך לקרוא 180 F בחלק העבה ביותר של הירך ו 170 F בשד.
תן לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
לזייף את זה...ולחסוך 2 1/2 שעות
מחממים תנור ל 325 F. לשפשף שד טורקיה 4-6 קילו עם 1 כף שמן זית ומפזרים אותו בנדיבות עם קצת אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
מניחים במחבת צלייה פתוחה ומבשלים 1 1/2 עד 2 1/4 שעות (או 20 דקות לקילו) או עד מדחום בשר מוכנס בשד רושם 170 F.
תן לנוח 10 דקות לפני גילוף.