קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

הודו צלוי ברוטב יין לבן מרווה

הודו צלוי ברוטב יין לבן מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו קלוי עם רוטב יין מרווה לבן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 76 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם קצפת, garnishes: גבעולים מרווה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לינגוויני עם הודו ויין לבן-רוטב שום, סלמון צלוי ברוטב יין לבן, ו סלמון צלוי ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; שמור לשימושים אחרים. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
3
לנקז את חלל הגוף היטב; יבש טפיחה. לשפשף 1 תערובת מלח כוס מעל טורקיה בתוך הגוף ואת הצוואר חללים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
יוצקים גלון 1 של מים לתוך קריר 28 ליטר נקי. מערבבים תערובת מלח נותרת למים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
מיםמים
מלחמלח
5
מניחים תרנגול הודו, חזה למטה, במים.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
6
הוסף קרח כתוש.
מרכיבים שתצטרך
קוביות קרח מרוסקותקוביות קרח מרוסקות
7
יוצקים את המים הנותרים על קרח. סגור קריר יותר להשרות טורקיה 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קריר יותרקריר יותר
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
קרחקרח
8
הסר את טורקיה ממי מלח, להשליך מלח וקרח unmelted. יש לשטוף את טורקיה במשך כמה דקות או עד שכל עקבות המלח נעלמו; לנקז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלחמלח
מלחמלח
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מניחים תרנגול הודו, חזה למטה, על קרש חיתוך. באמצעות מזמרה במטבח כבד, להסיר עמוד השדרה, חיתוך כל צד של העצם. פתוח בחזרה של טורקיה; לחתוך דרך עצם השד עם סכין חדה, פיצול עצם השד לחלוטין במחצית, אבל משאיר את העור השד ואת הבשר ללא פגע. הפעל טורקיה, השד בצד למעלה, ולחץ למטה בחוזקה עם עקבים של הידיים כדי לשטח.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סכיןסכין
10
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה. הכנס כנפיים מתחת, ולחץ על חזה טורקיה כדי לשטח ככל האפשר. הפעל את הרגליים פנימה, הצבת ברכיים על השדיים.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
11
מברשת או לשפשף טורקיה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
12
צלוי, חשוף, ב 450 במשך 1 שעה ו 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בירך מגיע 18
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
13
הסר טורקיה ללוח גילוף, שמירה על טפטוף במחבת צלייה. מכסים את טורקיה עם רדיד אלומיניום; תן לנוח 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
14
בינתיים, להכין רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
15
Place צליית מחבת מעל 2 מבערים של stovetop.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
16
לטאטא קמח לתוך טפטוף עד חלקה. בהדרגה לטאטא יין לתוך טפטוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד רוטב מתעבה. מערבבים מרווה, פלפל, וקרם הקצפה; מבשלים 2 דקות או כדי עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מרווהמרווה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
לגלף רגליים וירכיים מטורקיה, ולמקם על מגש הגשה. לגלף כל חזה הודו חצי מטורקיה ב 1 חתיכה שלמה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
18
חותכים חצאים חזה לרוחב לפרוסות. מסדרים פרוסות חזה על מגש הגשה.
19
מקשטים, אם תרצה.
20
מגישים הודו ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
21
הערה: שימוש בצידנית כדי להמליח את הציפור שלך משחרר את המקרר לכל מזונות החג האחרים.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
1
Brining פירושו להשרות פתרון מים מלוחים חזק. היתרונות של brining הם פי שניים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
2
* השרייה המלוחה מספקת כרית רוך לבשר השד, כך שגם אם הוא overcooks על ידי 10 מעלות בערך, הוא נשאר לח.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
3
* הבשר של ציפור ברקת טעם מתובל לטובה, אשר מבטלת את הצורך עונה לפני ואחרי צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
4
* בגלל טורקיה יושב לילה באמבט של מים מלוחים, brining גם מבטיח כי כל חלקי טורקיה הם באותה טמפרטורה. זה ביטוח טוב אם אתה צולה ציפור קפואה בעבר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
5
* בשר טורקיה סופג מים במהלך תהליך הלידה. מים הוא מוליך חום ולכן מזרז בישול. בחנו את התיאוריה הזו וגילינו שאכן, ציפור מבריקה מבשלת מהר יותר מאשר ציפור לא מרוסנת בכ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר הודובשר הודו
מיםמים