הודו צלוי ברוטב יין לבן מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הודו קלוי עם רוטב יין מרווה לבן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 76 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם קצפת, garnishes: גבעולים מרווה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לינגוויני עם הודו ויין לבן-רוטב שום, סלמון צלוי ברוטב יין לבן, ו סלמון צלוי ברוטב יין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה; שמור לשימושים אחרים. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים.
לנקז את חלל הגוף היטב; יבש טפיחה. לשפשף 1 תערובת מלח כוס מעל טורקיה בתוך הגוף ואת הצוואר חללים.
יוצקים גלון 1 של מים לתוך קריר 28 ליטר נקי. מערבבים תערובת מלח נותרת למים עד מומס.
מניחים תרנגול הודו, חזה למטה, במים.
יוצקים את המים הנותרים על קרח. סגור קריר יותר להשרות טורקיה 12 שעות.
הסר את טורקיה ממי מלח, להשליך מלח וקרח unmelted. יש לשטוף את טורקיה במשך כמה דקות או עד שכל עקבות המלח נעלמו; לנקז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
מניחים תרנגול הודו, חזה למטה, על קרש חיתוך. באמצעות מזמרה במטבח כבד, להסיר עמוד השדרה, חיתוך כל צד של העצם. פתוח בחזרה של טורקיה; לחתוך דרך עצם השד עם סכין חדה, פיצול עצם השד לחלוטין במחצית, אבל משאיר את העור השד ואת הבשר ללא פגע. הפעל טורקיה, השד בצד למעלה, ולחץ למטה בחוזקה עם עקבים של הידיים כדי לשטח.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת צלייה גדולה. הכנס כנפיים מתחת, ולחץ על חזה טורקיה כדי לשטח ככל האפשר. הפעל את הרגליים פנימה, הצבת ברכיים על השדיים.
מברשת או לשפשף טורקיה עם שמן זית.
צלוי, חשוף, ב 450 במשך 1 שעה ו 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בירך מגיע 18
הסר טורקיה ללוח גילוף, שמירה על טפטוף במחבת צלייה. מכסים את טורקיה עם רדיד אלומיניום; תן לנוח 15 דקות.
Place צליית מחבת מעל 2 מבערים של stovetop.
לטאטא קמח לתוך טפטוף עד חלקה. בהדרגה לטאטא יין לתוך טפטוף. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני; לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד רוטב מתעבה. מערבבים מרווה, פלפל, וקרם הקצפה; מבשלים 2 דקות או כדי עקביות הרצוי.
לגלף רגליים וירכיים מטורקיה, ולמקם על מגש הגשה. לגלף כל חזה הודו חצי מטורקיה ב 1 חתיכה שלמה.
חותכים חצאים חזה לרוחב לפרוסות. מסדרים פרוסות חזה על מגש הגשה.
הערה: שימוש בצידנית כדי להמליח את הציפור שלך משחרר את המקרר לכל מזונות החג האחרים.
Brining פירושו להשרות פתרון מים מלוחים חזק. היתרונות של brining הם פי שניים.
* השרייה המלוחה מספקת כרית רוך לבשר השד, כך שגם אם הוא overcooks על ידי 10 מעלות בערך, הוא נשאר לח.
* הבשר של ציפור ברקת טעם מתובל לטובה, אשר מבטלת את הצורך עונה לפני ואחרי צלייה.
* בגלל טורקיה יושב לילה באמבט של מים מלוחים, brining גם מבטיח כי כל חלקי טורקיה הם באותה טמפרטורה. זה ביטוח טוב אם אתה צולה ציפור קפואה בעבר.
* בשר טורקיה סופג מים במהלך תהליך הלידה. מים הוא מוליך חום ולכן מזרז בישול. בחנו את התיאוריה הזו וגילינו שאכן, ציפור מבריקה מבשלת מהר יותר מאשר ציפור לא מרוסנת בכ-30 דקות.