קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות96
מגזין

הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית

הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית
הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 5016 קלוריות, 700 גרם חלבון ו 209 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את אנצ'ו צ' ילי, חמאה, פובלנו צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. עם כפית נסו חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי, תירס-לחם צ'וריסו מלית, ו צ'וריסו לחם תירס מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 8 אינץ ' מהחום. לטגן את התירס, מפנה, עד חרוך קלות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
3
במעבד מזון, קוצצים את צ 'וריסו לחתיכות 1/2 אינץ'. במחבת גדולה, לבשל את צ ' וריסו על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את צ ' וריסו ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת; להשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
למחוק את המחבת ולהמיס את 4 כפות של חמאה מוצקה בו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל, סלרי, שום, poblanos ו טימין ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
לגרד לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
מוסיפים את הצ ' וריסו, גרעיני תירס, לחם תירס, חמאה מומסת ומניה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרעינים תירסגרעינים תירס
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
9
בואו מגניב.
10
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
שים את האנשואים בקערה בינונית ומכסה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
בואו להשרות עד מתרכך, כ -30 דקות.
13
לנקז היטב. במעבד מזון, מחית את אנשואים עם שום וחמאה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לשפשף 2 כפות של רסק אנצ ' ו בחלל טורקיה הראשי. לשחרר את העור בצוואר בזהירות להאריך את הידיים כל הדרך עד הירך והרגל. לשפשף את הדבק אנצ ' ו הנותרים מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
14
באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם 5 כוסות של המילוי ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. כפית 1 כוס של המילוי לתוך חלל הצוואר ולתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים. כפית את המילוי הנותר לתוך צלחת אפייה בחמאה 3 ליטר וטפטוף עם 1 כוס של המניה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
15
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד ומתבלים אותו במלח ופלפל. צולים את ההודו במשך 30 דקות, ואז מפחיתים את החום ל-37
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
16
להוסיף 1 כוס של המניה למחבת הקלייה ולצלות את טורקיה במשך 3 שעות ארוכות יותר, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רושמי הירך הפנימית 180 ואת מלית רושמת 16
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
מכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר אם העור חומים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
18
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
19
אופים את המילוי בתבנית האפייה במשך כ 30 דקות, או עד מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
בינתיים, יוצקים את מיצי מחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. דלג על השומן. בכוס קטנה, להקציף 1/2 כוס של המניה עם הקמח ולהניח בצד. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
הוסף את 2 1/2 כוסות הנותרים של מלאי ולהביא לרתיחה. באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות משחימים מלמטה ובצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
22
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים למחבת הקלייה, ואז מסננים דרך מסננת עדינה לסיר בינוני. מרתיחים את המיצים על חום גבוה עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
23
לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
24
לגלף את טורקיה ומגישים עם הרוטב ואת מלית לחם תירס מן טורקיה ואת צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מאסיה Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה