קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

הודו צלוי עם רוטב פורט

הודו צלוי עם רוטב פורט
הודו צלוי עם רוטב פורט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1172 קלוריות, 152 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם פלפל, tawny פורט, גבעולי סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי עם רוטב, הודו צלוי לח עם רוטב פורט, ו צלע בקר צלוי עם רוטב סטילטון.

הוראות

1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים צוואר, לב, וgizzard, אז סלרי ובצל; סאוטה עד חום עמוק, ערבוב לעתים קרובות, כ -18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים 6 כוסות מים ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות השחמה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 1 1/2 שעות. מסננים מלאי לתוך כוס מדידה גדולה ושמורה; להשליך מוצקים. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט, לכסות, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1
מניחים הודו על מתלה במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
מערבבים בצל, תפוח, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ותימין בקערה. תערובת כפית לתוך חלל טורקיה הראשי. טאק קצות כנפיים תחת; לקשור את הרגליים יחד באופן רופף כדי להחזיק צורה. לשפשף שמן על טורקיה; מפזרים 3 כפיות מלח 1 כפית פלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים עד 204°. טורקיה צלוי חשפו 45 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375°f. תרנגול הודו צלוי 1 שעה. סובב את המחבת; יוצקים 1 כוס טורקיה המניה מעל. צלי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים175, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר טורקיה מגש; אוהל רופף עם לסכל ולתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות). מיצי מחבת מילואים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים חמאה וקמח בקערה קטנה כדי להחליק את הדבק. מחבת הטיה צלייה; כפית את השומן ממיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים מחבת מעל 2 מבערים על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף פורט ו 1 כוס טורקיה מלאי; להביא לרתיחה,גירוד חתיכות משחי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
יציאהיציאה
4
העברה לסיר גדול. מדד טורקיה 3 כוסות, הוספת מרק עוף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
להקציף בממרח קמח. מרתיחים עד רוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא מדי פעם, כ 15 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן