קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

הודו צלוי עם רוטב שמנת

הודו צלוי עם רוטב שמנת
תרנגול הודו צלוי עם רוטב בשר קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 107 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 800 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך הודו, לימון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו עוף צלוי קלאסי עם מילוי אפיק ורוטב מיושן, הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים, ו רוטב הודו אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר את הקרביים והצוואר של טורקיה, ולאחר מכן לשטוף את החלל להתייבש עם נייר towels.In קערה קטנה, מערבבים חמאה ועשבי תיבול עד בשילוב טוב. מתבלים במלח כשר ופלפל טחון טרי. לשחרר את העור על השד של טורקיה ולהפיץ חמאה שווה תחתיו. חלל של טורקיה העונה עם מלח ופלפל ולשים בצל, סלרי, לימון ושום בפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים הודו על מתלה במחבת קלייה גדולה ומניחים בתנור. הודו צלוי במשך 30 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 177°. Baste ציפור עם טפטוף מחבת כל 45 דקות. המשך לצלות עד הטמפרטורה הפנימית של הירך הפנימית מגיע155. כיסוי עם רדיד אלומיניום אם טורקיה הופך חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את טורקיה מהתנור ולתת לו לנוח חשפו לפחות 30 דקות לפני גילוף.לרוטב: בעוד טורקיה נשענת, להכין רוטב. הפוך נתב בלונדיני על ידי היתוך חמאה בסיר בינוני על חום בינוני. מיד להוסיף קמח להקציף ברציפות עד משולב היטב. מבשלים עד שהקמח מאבד את טעמו הגולמי והופך לזהב, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מקציפים במרק עוף עד שהתערובת חלקה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את הטמפרטורה לחום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מעבירים את טורקיה למגש ושופכים עודף שומן מהמחבת הקלייה, בהזמנת 1 כף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מניחים את המחבת על הכיריים מעל חום בינוני. כאשר מיצי פאן הם חמים, להוסיף עשבי תיבול ומטגנים, על 2 דקות. להבעיר את המחבת עם שרי ולקרצף חתיכות שחומות עם מרית שטוחה.להגדיל את החום לתערובת roux בינוני ומבשל.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים תערובת שרי ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
להקציף בשמנת כבדה ומבשלים להתעבות מעט, על 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.הערה: עבור עופות, למדוד את הטמפרטורה על החלק הפנימי של הירך ולוודא המדחום לא נוגע העצם.שיוך משקאות: Amity Gamay Noir, Oregon. Gamay, הענבים של בוז ' ולה, עושה יין אדום יפה, בעל גוף בהיר, עליז כי הוא punchy עם חומציות. לגרסה זו מאורגון יש את כל זה, אבל היא מציעה יותר מורכבות וטעמים מאשר לרוב. הוא לא יאפיל על תרנגול ההודו, אלא ישמש כסכל נעים ומרענן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
GamayGamay
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
עופותעופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מגישים מעט מקורר.