הודו קלוי דבש אנגלי
תרנגול הודו אנגלי צלוי בדבש יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-54 מנות. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם לימון, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 25%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: דבש קלוי טורקיה, צלי בעצמך חזה הודו צלוי בדבש וירקות, ו חזה הודו מזוגג בדבש עם אננס קלוי.
הוראות
טפחו על ההודו יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר. משפשפים קלות את חצאי הלימון החתוכים על עור ההודו. מתבלים מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל לפי הטעם.
מכניסים את חצאי הלימון, התפוח, הבצל ותפוח האדמה לחלל ההודו.
מניחים לתבנית צלייה צמודה.
מערבבים את החמאה והדבש יחד בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה עד שהחמאה נמסה והתערובת מתמזגת באופן אחיד. כף את תערובת הדבש מעל ההודו, וצפה את כל המשטח החיצוני. אפשר לעמוד 30 דקות, להחיל מחדש את תערובת הדבש מספר פעמים.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
אופים את ההודו בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, מתבשלים פעמיים או שלוש עם תערובת הטפטופים והדבש. מנמיכים את הטמפרטורה ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס), ומבשלים 30 דקות נוספות, מתבשלים לעתים קרובות. במידת הצורך, השתמש בכוס ציר עוף כדי למנוע מהתייבשות מיצי התבנית.
מכסים את תרנגול הודו עם רדיד אלומיניום, וממשיכים לצלות עד לא ורוד עוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, 1 1/2 עד 2 שעות יותר. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות צלזיוס (82 מעלות צלזיוס).
הסר את נייר הכסף במהלך 15 הדקות האחרונות והדבק בפעם האחרונה.
מוציאים את ההודו מהתנור, מכסים ביריעת נייר אלומיניום כפולה ומניחים לנוח באזור חם 15 דקות לפני החיתוך.