הודו קלוי יבש לשפשף עם רוטב
הודו קלוי יבש לשפשף עם רוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 101 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים של סבתא סמית', קישוטים: עלי כרוב, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, רוטב הודו צלוי, ו תרנגול הודו צלוי ברוטב (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים וצוואר מטורקיה; לטפוח טורקיה יבש עם מגבות נייר. לשחרר ולהרים את העור משד טורקיה עם אצבעות ללא ניתוק לחלוטין העור; לשפשף תערובת חמאה מתחת לעור. בזהירות להחליף את העור; עור מאובטח בשני הקצוות באמצעות מרים עץ כדי למנוע את העור מתכווץ.
מפזרים 2 כפות. שפשוף סוכר חום-פפריקה בתוך חלל.
מניחים תפוחים בתוך חלל. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם מחרוזת; לקפל קצות הכנפיים תחת.
מניחים תרנגול הודו, חזה למעלה, על מדף במחבת צלייה. שפשף 6 כפות. שפשוף סוכר חום-פפריקה מעל מחוץ לטורקיה.
יוצקים מרק עוף למחבת צלייה.
אופים טורקיה ב 350, על מתלה התנור הנמוך ביותר, 2 עד 2 1/2 שעות או עד העור הוא השחמה היטב מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 170, מיגון עם רדיד אלומיניום במהלך השעה האחרונה של בישול כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך. (אל תחבוט.)
מעבירים את טורקיה למגש הגשה, ומשאירים שאריות במחבת צלייה.
בואו טורקיה לעמוד 20 דקות לפני גילוף.
בינתיים, יוצקים טפטוף מחבת דרך מסננת רשת עדינה לתוך כוס מדידה כוס 4 כוס כוס כוס.
בואו לעמוד 10 דקות. שומן רזה מפני השטח של טפטוף. (
להוסיף מרק עוף, במידת הצורך, כדי שווה 3 כוסות.)
להמיס 3 כף. חמאה מעל חום בינוני בסיר בינוני.
לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד הזהב.
לטאטא 3 כוסות טפטוף, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות, לטאטא מדי פעם.