הודו תוניסאי מתובל עם קוסקוס שום ורוטב האריסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה מתובלת תוניסאי עם קוסקוס שום ורוטב האריסה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 663 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך תרמילי הל, מרק עוף פחות נתרן, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תרמילי הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Clafoutis אגס כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח אדמה-כוסברה טוניסאית עם אריסה, נזיד חומוס טוניסאי עם גזר וחולצות, כורכום והאריסה, ו סלט קוסקוס טוניסאי עם נקניקיות בגריל.
הוראות
כדי להכין את טורקיה, במקום הראשון 3 מרכיבים במחבת קטנה, ומבשלים מעל חום בינוני נמוך 2 דקות או עד קלוי וריחני, מחבת רועדת לעתים קרובות.
מניחים תערובת פלפל תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
מניחים תערובת בקערה קטנה. מערבבים ב 1 כף שמן, קינמון, 1 כפית מלח, ואגוז מוסקט כדי ליצור משחה.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. שפשף משחת תבלינים מתחת לעור משוחרר, ולשפשף מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מניחים הודו, השד בצד למטה, על המדף של מחבת מבער או מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
יוצקים 2 פחיות מרק לתוך מחבת צלייה רדודה; מתלה מקום במחבת.
אופים ב 400 במשך 45 דקות. בזהירות להפוך טורקיה מעל( השד בצד למעלה); אופים טורקיה עוד 1 שעה ו 15 דקות או עד מדחום מוכנס ב רשם הירך 18
כדי להכין רוטב, מניחים שקית פלסטיק כבדה עם רוכסן למעלה בתוך כוס מידה של 2 כוסות.
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
שלב 1/3 כוס מים קורנפלור, ערבוב עם מקצף. מערבבים את תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 3 דקות או עד עבה מעט.
מניחים כוסברה, קימל, כמון במחבת קטנה; לבשל מעל חום בינוני נמוך 2 דקות או עד קלוי וריחני, מחבת רועד לעתים קרובות.
מניחים את התערובת תבלין או מטחנת קפה; תהליך עד הקרקע דק.
מוסיפים פלפל אדום מרוסק, jalapeos, ו 2 שיני שום; תהליך עד צורות להדביק.
הסר spice paste מן grinder; לשלב spice paste ויוגורט.
מוסיפים תערובת יוגורט לתערובת מרק; מבשלים 3 דקות. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
כדי להכין קוסקוס, חום 1 כף שמן בסיר nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 8 שיני שום; לטגן 1 דקה.
מוסיפים 1 כוס מים 2 פחיות מרק למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים בקוסקוס ודומדמניות. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 8 דקות. קצפת עם מזלג. מערבבים פטרוזיליה, כוסברה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מגישים הודו עם קוסקוס ורוטב. להיפטר עור לפני ההגשה.
הערה: הכנס מלקחיים ארוכים או מרית כבדה לתוך החלל כדי לתמוך במשקל של טורקיה, ולהשתמש קבוצה אחרת של מלקחיים או מרית כדי להפוך את הציפור.