קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

החצילים הטובים ביותר אי פעם

החצילים הטובים ביותר אי פעם
החצילים הטובים ביותר אי פעם עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון טחון, כוסברה טחונה, משחת תמרהינדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו חצילים ים תיכוניים, שום חם-חצילים ג'ינג'ר, ו חצילים עם עגבניות וחומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 3 ליטר מים לקערה גדולה מאוד או לתבנית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
חתוך את החצילים, חותך את החלק העליון והתחתון ואז מקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
חותכים אותם, לרוחב, לכ -5 פרוסות כל אחד. כל פרוסה צריכה להיות בעובי של 1 1/4 עד 1 1/2 אינץ'.
5
שים את הפרוסות לתוך המים המלוחים כפי שאתה חותך אותם. הפרוסות יצופו. הגבירו צלחת על גבי הפרוסות ואיזנו משקל (כמו צנצנת זכוכית נקייה מלאה במים) על גבי הצלחת. הניחו בצד למשך 3 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מוציאים את הפרוסות מהמים ומייבשים אותן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
יוצקים מספיק שמן לתבנית גדולה כדי להגיע לעומק של 3/4 אינץ', ומניחים על אש בינונית. אפשר זמן שהשמן יתחמם מאוד, ואז הכניסו כמה שיותר פרוסות חצילים שהמחבת תחזיק בשכבה אחת וטגנו במשך 3 עד 4 דקות מכל צד, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים לצלחת גדולה או מגש מרופד בעובי כפול של מגבות נייר. מטגנים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך, ומשתמשים בכמה צלחות או מגשים כראות עיניכם. אני אוהב להחליף את מגבות הנייר לפחות פעם אחת. אני גם טופח על צמרות הפרוסות במגבת נייר נוספת. כעת ניתן להפריש את החצילים למשך 3 עד 4 שעות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
להכנת רוטב העגבניות-חומוס: השתמשו ב -3 כפות משמן הטיגון או, אם אתם מעדיפים, בשמן טרי, ושפכו אותו לתבנית גדולה ומכוסה. מניחים את התבנית על אש בינונית-גבוהה, וכשהשמן חם מאוד מכניסים את הצ ' ילי וזרעי החרדל. ברגע שזרעי החרדל מתחילים לצוץ, עניין של שניות, מוסיפים את השום. מערבבים במהירות פעם אחת, ואז מכניסים את העגבניות, עלי הקארי, גרגירי החומוס, המלח, הכמון, הכוסברה והכורכום. מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכוםכורכום
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוציאים את הצ ' ילי לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1
מכניסים את היוגורט לקערה קטנה ומקציפים קלות בעזרת מזלג או מטרפה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את המלח והכמון. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
שלב את משחת התמרהינדי, הסוכר, המלח והכמון בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מערבבים היטב. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
3
כדי להכין את המנה: כאשר מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מורחים את פרוסות החצילים בשכבה אחת על מגש אפייה ואבק קל מאוד במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
מכניסים לתנור ומחממים, כ -15 דקות. אם שמן מצטבר בתחתית המגש, לשפוך אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מחממים את רוטב העגבניות-חומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מסדרים את פרוסות החצילים על מגש גדול מאוד בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8
יוצקים מצקת קטנה מרוטב העגבניות-חומוס על גבי כל פרוסה. מרכז 2 כפות מרוטב היוגורט על גבי רוטב העגבניות-חומוס ואז הניח נקודה נדיבה של צ ' אטני התמרינדי על גבי היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תמרינדי.תמרינדי.
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
9
מקשטים בעלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםזרעי חרדל חום מלאזרעי חרדל חום מלא425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חומוס, סחוט ושטף או 12 אונקיות מבושל ומרוקןחומוס, סחוט ושטף או 12 אונקיות מבושל ומרוקן794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שלמות באיכות טובה, קצוצות דק, עם הנוזלעגבניות שלמות באיכות טובה, קצוצות דק, עם הנוזל33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן בוטנים או תירסשמן בוטנים או תירס6שרימפס וורידיםשמן בוטנים או תירס, לטיגון עמוקשמן בוטנים או תירס, לטיגון עמוק0חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון טחוןזרעי כמון טחון0חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון קלויים טחוניםזרעי כמון קלויים טחונים10עלי קארי טריים, אם קיימים (השתמשו בבזיליקום כחלופה עם טעם אחר)עלי קארי טריים, אם קיימים (השתמשו בבזיליקום כחלופה עם טעם אחר)3largesחצילים (כל אחד על 1 קילו ו 2 אונקיות)חצילים (כל אחד על 1 קילו ו 2 אונקיות)1השארמעט תוספת מלח ופלפל גרוס טרי, נענע טרייה או כוסברה, לקישוטמעט תוספת מלח ופלפל גרוס טרי, נענע טרייה או כוסברה, לקישוט3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון0חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע103 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'יוגורט רגיליוגורט רגיל2צ'ילי אדום מיובש חםצ'ילי אדום מיובש חם0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'משחת תמרהינדי עבהמשחת תמרהינדי עבה