החצילים הטובים ביותר אי פעם עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון טחון, כוסברה טחונה, משחת תמרהינדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו חצילים ים תיכוניים, שום חם-חצילים ג'ינג'ר, ו חצילים עם עגבניות וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 3 ליטר מים לקערה גדולה מאוד או לתבנית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
חתוך את החצילים, חותך את החלק העליון והתחתון ואז מקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
4
חותכים אותם, לרוחב, לכ -5 פרוסות כל אחד. כל פרוסה צריכה להיות בעובי של 1 1/4 עד 1 1/2 אינץ'.
5
שים את הפרוסות לתוך המים המלוחים כפי שאתה חותך אותם. הפרוסות יצופו. הגבירו צלחת על גבי הפרוסות ואיזנו משקל (כמו צנצנת זכוכית נקייה מלאה במים) על גבי הצלחת. הניחו בצד למשך 3 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מוציאים את הפרוסות מהמים ומייבשים אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
יוצקים מספיק שמן לתבנית גדולה כדי להגיע לעומק של 3/4 אינץ', ומניחים על אש בינונית. אפשר זמן שהשמן יתחמם מאוד, ואז הכניסו כמה שיותר פרוסות חצילים שהמחבת תחזיק בשכבה אחת וטגנו במשך 3 עד 4 דקות מכל צד, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוציאים לצלחת גדולה או מגש מרופד בעובי כפול של מגבות נייר. מטגנים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך, ומשתמשים בכמה צלחות או מגשים כראות עיניכם. אני אוהב להחליף את מגבות הנייר לפחות פעם אחת. אני גם טופח על צמרות הפרוסות במגבת נייר נוספת. כעת ניתן להפריש את החצילים למשך 3 עד 4 שעות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
להכנת רוטב העגבניות-חומוס: השתמשו ב -3 כפות משמן הטיגון או, אם אתם מעדיפים, בשמן טרי, ושפכו אותו לתבנית גדולה ומכוסה. מניחים את התבנית על אש בינונית-גבוהה, וכשהשמן חם מאוד מכניסים את הצ ' ילי וזרעי החרדל. ברגע שזרעי החרדל מתחילים לצוץ, עניין של שניות, מוסיפים את השום. מערבבים במהירות פעם אחת, ואז מכניסים את העגבניות, עלי הקארי, גרגירי החומוס, המלח, הכמון, הכוסברה והכורכום. מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
עלי קארי
דַק-
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוציאים את הצ ' ילי לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
1
מכניסים את היוגורט לקערה קטנה ומקציפים קלות בעזרת מזלג או מטרפה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את המלח והכמון. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שלב את משחת התמרהינדי, הסוכר, המלח והכמון בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים היטב. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
3
כדי להכין את המנה: כאשר מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מורחים את פרוסות החצילים בשכבה אחת על מגש אפייה ואבק קל מאוד במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מכניסים לתנור ומחממים, כ -15 דקות. אם שמן מצטבר בתחתית המגש, לשפוך אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מחממים את רוטב העגבניות-חומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מסדרים את פרוסות החצילים על מגש גדול מאוד בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
8
יוצקים מצקת קטנה מרוטב העגבניות-חומוס על גבי כל פרוסה. מרכז 2 כפות מרוטב היוגורט על גבי רוטב העגבניות-חומוס ואז הניח נקודה נדיבה של צ ' אטני התמרינדי על גבי היוגורט.