החצילים הטובים ביותר אי פעם עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון טחון, כוסברה טחונה, משחת תמרהינדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו חצילים ים תיכוניים, שום חם-חצילים ג'ינג'ר, ו חצילים עם עגבניות וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 3 ליטר מים לקערה גדולה מאוד או לתבנית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
חתוך את החצילים, חותך את החלק העליון והתחתון ואז מקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
4
חותכים אותם, לרוחב, לכ -5 פרוסות כל אחד. כל פרוסה צריכה להיות בעובי של 1 1/4 עד 1 1/2 אינץ'.
5
שים את הפרוסות לתוך המים המלוחים כפי שאתה חותך אותם. הפרוסות יצופו. הגבירו צלחת על גבי הפרוסות ואיזנו משקל (כמו צנצנת זכוכית נקייה מלאה במים) על גבי הצלחת. הניחו בצד למשך 3 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
6
מוציאים את הפרוסות מהמים ומייבשים אותן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
7
יוצקים מספיק שמן לתבנית גדולה כדי להגיע לעומק של 3/4 אינץ', ומניחים על אש בינונית. אפשר זמן שהשמן יתחמם מאוד, ואז הכניסו כמה שיותר פרוסות חצילים שהמחבת תחזיק בשכבה אחת וטגנו במשך 3 עד 4 דקות מכל צד, או עד להזהבה.
מוציאים לצלחת גדולה או מגש מרופד בעובי כפול של מגבות נייר. מטגנים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך, ומשתמשים בכמה צלחות או מגשים כראות עיניכם. אני אוהב להחליף את מגבות הנייר לפחות פעם אחת. אני גם טופח על צמרות הפרוסות במגבת נייר נוספת. כעת ניתן להפריש את החצילים למשך 3 עד 4 שעות, אם תרצה בכך.
להכנת רוטב העגבניות-חומוס: השתמשו ב -3 כפות משמן הטיגון או, אם אתם מעדיפים, בשמן טרי, ושפכו אותו לתבנית גדולה ומכוסה. מניחים את התבנית על אש בינונית-גבוהה, וכשהשמן חם מאוד מכניסים את הצ ' ילי וזרעי החרדל. ברגע שזרעי החרדל מתחילים לצוץ, עניין של שניות, מוסיפים את השום. מערבבים במהירות פעם אחת, ואז מכניסים את העגבניות, עלי הקארי, גרגירי החומוס, המלח, הכמון, הכוסברה והכורכום. מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות למשך 20 דקות.
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים את הצ ' ילי לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1
מכניסים את היוגורט לקערה קטנה ומקציפים קלות בעזרת מזלג או מטרפה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את המלח והכמון. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
1
שלב את משחת התמרהינדי, הסוכר, המלח והכמון בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מערבבים היטב. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
3
כדי להכין את המנה: כאשר מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מורחים את פרוסות החצילים בשכבה אחת על מגש אפייה ואבק קל מאוד במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורזו או פסטה בצורת אורז
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מכניסים לתנור ומחממים, כ -15 דקות. אם שמן מצטבר בתחתית המגש, לשפוך אותו החוצה.
מסדרים את פרוסות החצילים על מגש גדול מאוד בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
8
יוצקים מצקת קטנה מרוטב העגבניות-חומוס על גבי כל פרוסה. מרכז 2 כפות מרוטב היוגורט על גבי רוטב העגבניות-חומוס ואז הניח נקודה נדיבה של צ ' אטני התמרינדי על גבי היוגורט.