קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

החצילים הטובים ביותר אי פעם

החצילים הטובים ביותר אי פעם
החצילים הטובים ביותר אי פעם עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם כמון טחון, כוסברה טחונה, משחת תמרהינדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 65%. נסו חצילים ים תיכוניים, שום חם-חצילים ג'ינג'ר, ו חצילים עם עגבניות וחומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 3 ליטר מים לקערה גדולה מאוד או לתבנית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
חתוך את החצילים, חותך את החלק העליון והתחתון ואז מקלף אותם.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
4
חותכים אותם, לרוחב, לכ -5 פרוסות כל אחד. כל פרוסה צריכה להיות בעובי של 1 1/4 עד 1 1/2 אינץ'.
5
שים את הפרוסות לתוך המים המלוחים כפי שאתה חותך אותם. הפרוסות יצופו. הגבירו צלחת על גבי הפרוסות ואיזנו משקל (כמו צנצנת זכוכית נקייה מלאה במים) על גבי הצלחת. הניחו בצד למשך 3 עד 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
מוציאים את הפרוסות מהמים ומייבשים אותן.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
7
יוצקים מספיק שמן לתבנית גדולה כדי להגיע לעומק של 3/4 אינץ', ומניחים על אש בינונית. אפשר זמן שהשמן יתחמם מאוד, ואז הכניסו כמה שיותר פרוסות חצילים שהמחבת תחזיק בשכבה אחת וטגנו במשך 3 עד 4 דקות מכל צד, או עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוציאים לצלחת גדולה או מגש מרופד בעובי כפול של מגבות נייר. מטגנים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן, במידת הצורך, ומשתמשים בכמה צלחות או מגשים כראות עיניכם. אני אוהב להחליף את מגבות הנייר לפחות פעם אחת. אני גם טופח על צמרות הפרוסות במגבת נייר נוספת. כעת ניתן להפריש את החצילים למשך 3 עד 4 שעות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
להכנת רוטב העגבניות-חומוס: השתמשו ב -3 כפות משמן הטיגון או, אם אתם מעדיפים, בשמן טרי, ושפכו אותו לתבנית גדולה ומכוסה. מניחים את התבנית על אש בינונית-גבוהה, וכשהשמן חם מאוד מכניסים את הצ ' ילי וזרעי החרדל. ברגע שזרעי החרדל מתחילים לצוץ, עניין של שניות, מוסיפים את השום. מערבבים במהירות פעם אחת, ואז מכניסים את העגבניות, עלי הקארי, גרגירי החומוס, המלח, הכמון, הכוסברה והכורכום. מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
עלי קאריעלי קארי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
כורכוםכורכום
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוציאים את הצ ' ילי לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1
מכניסים את היוגורט לקערה קטנה ומקציפים קלות בעזרת מזלג או מטרפה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את המלח והכמון. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1
שלב את משחת התמרהינדי, הסוכר, המלח והכמון בכוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מערבבים היטב. כיסוי ושומרים במקרר, אם לא באמצעות בתוך 2 שעות.
3
כדי להכין את המנה: כאשר מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
4
מורחים את פרוסות החצילים בשכבה אחת על מגש אפייה ואבק קל מאוד במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מכניסים לתנור ומחממים, כ -15 דקות. אם שמן מצטבר בתחתית המגש, לשפוך אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
6 כפות ליקר אייריש קרים6 כפות ליקר אייריש קרים
6
מחממים את רוטב העגבניות-חומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מסדרים את פרוסות החצילים על מגש גדול מאוד בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8
יוצקים מצקת קטנה מרוטב העגבניות-חומוס על גבי כל פרוסה. מרכז 2 כפות מרוטב היוגורט על גבי רוטב העגבניות-חומוס ואז הניח נקודה נדיבה של צ ' אטני התמרינדי על גבי היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
תמרינדי.תמרינדי.
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
9
מקשטים בעלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםזרעי חרדל חום מלאזרעי חרדל חום מלא425פלפל האבנרוחומוס, סחוט ושטף או 12 אונקיות מבושל ומרוקןחומוס, סחוט ושטף או 12 אונקיות מבושל ומרוקן794פלפל האבנרועגבניות שלמות באיכות טובה, קצוצות דק, עם הנוזלעגבניות שלמות באיכות טובה, קצוצות דק, עם הנוזל3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן בוטנים או תירסשמן בוטנים או תירס6שרימפס וורידיםשמן בוטנים או תירס, לטיגון עמוקשמן בוטנים או תירס, לטיגון עמוק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי כמון טחוןזרעי כמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי כמון קלויים טחוניםזרעי כמון קלויים טחונים10עלי קארי טריים, אם קיימים (השתמשו בבזיליקום כחלופה עם טעם אחר)עלי קארי טריים, אם קיימים (השתמשו בבזיליקום כחלופה עם טעם אחר)3largesחצילים (כל אחד על 1 קילו ו 2 אונקיות)חצילים (כל אחד על 1 קילו ו 2 אונקיות)1השארמעט תוספת מלח ופלפל גרוס טרי, נענע טרייה או כוסברה, לקישוטמעט תוספת מלח ופלפל גרוס טרי, נענע טרייה או כוסברה, לקישוט3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכום הקרקעכורכום הקרקע10קרום: פירורי קרקר גרהםיוגורט רגיליוגורט רגיל2צ'ילי אדום מיובש חםצ'ילי אדום מיובש חם0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח3קרום: פירורי קרקר גרהםועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח2קרום: פירורי קרקר גרהםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים2קרום: פירורי קרקר גרהםמשחת תמרהינדי עבהמשחת תמרהינדי עבה