הטוב ביותר אי פעם לעיס שוקולד שוקולד נתח עוגיות
הטוב ביותר אי פעם לעיס שוקולד שוקולד עוגיות נתח הוא קינוח המשמש 24. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו סירופ תירס, סוכר, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות שוקולד צ'אנק, עוגיות שוקולד צ'אנק, ו עוגיות שוקולד צ'אנק.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה, סירופ שוקולד, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ואז מערבבים פנימה את סירופ התירס והווניל.
שלב את הקמח,הסודה לשתייה והמלח; מערבבים לתערובת המוקרמת עד לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים פנימה את נתחי השוקולד ביד. זרוק עוגיות ב-1/4 כוסות על דפי עוגיות לא משומנים.
אופים 12 עד 14 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה למשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "