קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות64
מגזין

הטוב משני העולמות עוף צלוי

הטוב משני העולמות עוף צלוי
הטוב משני העולמות עוף צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 165 גרם חלבון 154 גרם של שומן, וסך הכל 2144 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך שום, מלח ופלפל טחון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. מתכונים דומים: רוטב הטוב משני העולמות, הטוב משני העולמות תפוחי אדמה אנה, ו עוגת פאדג'חמה הקלה ביותר בעולם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הסר חבילת giblet מחלל העוף ואת ציפור טפיחה יבש ביסודיות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מניחים 1 כף חמאה לתוך חלל העוף, מפזרים מלח ופלפל שחור לתוך חלל, ואת חלל דברים עם בצל, סלרי, חתיכות לימון. לשחרר את העור מעל השד והירך של עוף עם האצבעות שלך ולהכניס פרוסות שום מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
סלריסלרי
שוםשום
לימוןלימון
בצלבצל
4
מניחים את חזה העוף בצד על מדף להגדיר למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
5
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית נמוכה; מוסיפים פטרוזיליה מיובשת ותבלינים איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים חצי מתערובת החמאה-עשב על העוף ומשפשפים את החמאה המנוסה על כל חלקי העוף. מילואים הנותרים תערובת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
7
עוף צלוי בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהפוך עוף כך בצד השד הוא למטה.
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
יוצקים את החצי הנותר של חמאה מתובלת על העוף, מברישים אותו על כל חלקי הציפור. חזור לתנור וצלה 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
להפחית חום תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). עוף צלוי עד העור הוא פריך וחום והמיצים לרוץ ברור, 1 שעה ו 20 דקות יותר. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, לא נוגע בעצמות, צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
10
תנו לתרנגולת לנוח, חשופה, במשך 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם