קושימומחה
מוכן ב18 שעות
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא לקטוז
מגזין

הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי

הטכניקות הבסיסיות של Baguettes Poolish אפיית לחם קלאסי
מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אונקיות קמח לחם, פאונד 10 2/3 אונקיות קמח לחם, 2 אונקיה מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 18 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו הטכניקות הבסיסיות של לחמניות קייזר של אפיית לחם קלאסי, הטכניקות הבסיסיות של אפיית לחם קלאסי של כאב Au Lait, ו הטכניקות הבסיסיות של בריוש הכאב של אפיית לחם קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את המקום mise en עבור poolish, דואג כי המים הוא כ 75 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
כדי להפוך את poolish, לשלב את קמח הלחם ומים עם השמרים בקערת ערבוב גדולה, ערבוב עם כף עץ כדי להתמזג. כאשר מעורבב, לגרד את קצה הקערה, לכסות עם סרט פלסטיק, ולהניח בצד להתסיס ב 70 מעלות במשך 12 עד 14 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
כאשר מוכן לעשות את הבצק הסופי, להכין את mise en המקום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
שלב את קמח הלחם עם המים בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד וו.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים על מהירות נמוכה עד מעורבב. עצור את המיקסר ו autolyse במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את המלח יחד עם שמרים ופוליש ומערבבים על נמוך במשך 5 דקות. הגדילו את מהירות המיקסר לבינונית וערבבו במשך כ-8 דקות, או עד שהבצק מתחבר אך נשאר מעט דביק. בדוק את התפתחות הגלוטן על ידי משיכת חלון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
שמן קל קערה גדולה או מיכל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לגרד את הבצק לקערה מוכנה. מכסים את הקערה עם סרט פלסטיק ומניחים בצד להתסיס במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לחשוף ולקפל את הבצק.שוב, לכסות עם סרט פלסטיק ולהניח בצד להתסיס במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
כשעה לפני שאתם מוכנים לאפות את הלחם, מניחים את אבן האפייה או האריחים לתנור ומחממים עד 470 מעלות. אם משתמשים במחבת כדי ליצור קיטור, מניחים אותו בתנור עכשיו.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
קמח קל משטח עבודה נקי ושטוח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12
לחשוף את הבצק ולחלק אותו לארבעה 350 גרם / 12 1/2 אונקיה יומני על משטח מקומח. כיסוי עם סרט פלסטיק ספסל מנוחה במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
לחשוף את הבצק, במידת הצורך, קמח קלות את משטח העבודה. לחץ בעדינות על הבצק כדי דגה בזהירות לעצב כל יומן לתוך באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
14
מניחים כל באגט, בצד התפר למטה, למחבת באגט. כיסוי עם סרט פלסטיק הוכחה במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
לחשוף את הבצק, באמצעות צולע או תער, מיד להבקיע את הלחם. כדי להפוך את הקיטור הנדרש, להוסיף 1 כוס קרח למחבת החמה בתנור. מיד להעביר את מחבתות הלחם לאבן האפייה החמה בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
אופים, עם קיטור, במשך 25 דקות, או עד הקרום הוא צבע זהוב חום עמוק הצדדים מוצקים למגע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
הסר מהתנור ולהעביר מתלים חוט מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®