היידרבאדי נרגיסי קופטה
Hyderabadi Nargisi Kofta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 327 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מים, כוסברה טחונה, פלפל גרוס וכורכום טחון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לאוקי קופטה, איך מכינים לאקי קופטה | לאוקי קופטה קארי , מלאי קופטה, איך מכינים מלאי קופטה , וכרוב קופטה, איך מכינים כרוב קופטה .
הוראות
מערבבים את הטלה, המים, מקל הקינמון, הכורכום והמלח במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים תוך כדי שבירת הטלה לחתיכות קטנות עד שהבשר כבר לא ורוד והנוזלים התאדו, כ-20 דקות. מניחים בצד עד להתקררות מספיק כדי להתמודד; מוציאים וזורקים את מקל הקינמון.
מערבבים את הטלה המבושל, הבצל, הביצה הטרופה, קמח החומוס, משחת השום הג'ינג'ר, פלפלי הצ'ילי הירוק, הכוסברה, הגראם מסאלה, הכמון והפלפל האדום הטחון יחד בקערה גדולה עד לתערובת אחידה. מקררים לפחות 30 דקות.
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. מקלפים פעם אחת קר.
מחלקים את תערובת הטלה ל-8 חלקים אחידים. קחו מנת בשר אחת ושטחו את הבשר בכף היד כמו קציצה. שמים ביצה קשה במרכז ועוטפים את הבשר היטב סביבה. קשרו חתיכת חוט בטוח למזון סביב הביצה העטופה. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים והבשר. מקררים שוב את הביצים למשך הלילה או 8 שעות.
מחממים שמן במטגן עמוק או בסיר גדול ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס). מטגנים כל קופטה בשמן החם עד לפריכות קלה מבחוץ, 10 עד 15 דקות.
חותכים ומסירים את החוט. חצו את הקופטס לאורכם ומפזרים צ'אט מסאלה וכוסברה.