קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

היידרבאדי נרגיסי קופטה

היידרבאדי נרגיסי קופטה
Hyderabadi Nargisi Kofta עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 327 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -24 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מים, כוסברה טחונה, פלפל גרוס וכורכום טחון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וקטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לאוקי קופטה, איך מכינים לאקי קופטה | לאוקי קופטה קארי , מלאי קופטה, איך מכינים מלאי קופטה , וכרוב קופטה, איך מכינים כרוב קופטה .

הוראות

1
מערבבים את הטלה, המים, מקל הקינמון, הכורכום והמלח במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים תוך כדי שבירת הטלה לחתיכות קטנות עד שהבשר כבר לא ורוד והנוזלים התאדו, כ-20 דקות. מניחים בצד עד להתקררות מספיק כדי להתמודד; מוציאים וזורקים את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כורכוםכורכום
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 1/2 כוסות חלב קר, או יותר לפי הצורך1 1/2 כוסות חלב קר, או יותר לפי הצורך
סוכריות לוהטות אדומות או 1/4 כפית קינמון טחוןסוכריות לוהטות אדומות או 1/4 כפית קינמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
2
מערבבים את הטלה המבושל, הבצל, הביצה הטרופה, קמח החומוס, משחת השום הג'ינג'ר, פלפלי הצ'ילי הירוק, הכוסברה, הגראם מסאלה, הכמון והפלפל האדום הטחון יחד בקערה גדולה עד לתערובת אחידה. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
טריזים אם ליים - לקישוטטריזים אם ליים - לקישוט
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
קמח חומוסקמח חומוס
גארם מסאלהגארם מסאלה
כוסברה.כוסברה.
כמוןכמון
צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'צ'דר חד, חתוך לרצועות בעובי 1 אינץ'
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
עבור קרום כפול (9 אינץ'עבור קרום כפול (9 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חצי-חצי קרםחצי-חצי קרם
3
מניחים את הביצים בסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב-1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
עבור קרום כפול (9 אינץ'עבור קרום כפול (9 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
4
שופכים את המים החמים, ואז מצננים את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. מקלפים פעם אחת קר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
עבור קרום כפול (9 אינץ'עבור קרום כפול (9 אינץ'
5
מחלקים את תערובת הטלה ל-8 חלקים אחידים. קחו מנת בשר אחת ושטחו את הבשר בכף היד כמו קציצה. שמים ביצה קשה במרכז ועוטפים את הבשר היטב סביבה. קשרו חתיכת חוט בטוח למזון סביב הביצה העטופה. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים והבשר. מקררים שוב את הביצים למשך הלילה או 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
עבור קרום כפול (9 אינץ'עבור קרום כפול (9 אינץ'
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 1/2 כוסות חלב קר, או יותר לפי הצורך1 1/2 כוסות חלב קר, או יותר לפי הצורך
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
6
מחממים שמן במטגן עמוק או בסיר גדול ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס). מטגנים כל קופטה בשמן החם עד לפריכות קלה מבחוץ, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת מיני בייגלהחבילת מיני בייגלה
ציוד שתשתמש בו
3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)3 אונקיות עוגיות ג'ינג'רס, מרוסקות דק (בערך 12)
7
חותכים ומסירים את החוט. חצו את הקופטס לאורכם ומפזרים צ'אט מסאלה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
Chaat MasalaChaat Masala
1 (15.5 אונקיה) פחית גויה שעועית כליה אדומה, סחוטה ושטופה1 (15.5 אונקיה) פחית גויה שעועית כליה אדומה, סחוטה ושטופה
8
מגישים עם פלחי ליים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז