קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הירוק הממוצע

הירוק הממוצע
הירוק הממוצע דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 10. מתכון זה מן האוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם בייקון, פלפל קאיין, פירורי לחם פנקו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה פסטו ירוק סלק וצנון ירוק עם סלק קלוי וצנוניות, סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ו צלי מחבת בצל מקורמלים עם סלט ירוק חורפי ויניגרט תפוח ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בסיר גדול של מים רותחים, שעועית ירוקה לבנה.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוציאים לאמבט קרח עד להתקררות, מסננים ומניחים להתייבש. חמאה קלות תבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו בייקון עד שהוא פריך קלות, הסירו בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. בשומן הבייקון שנותר מוסיפים 1 כף שמן זית, מחממים על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים בצל ומקפיצים עד שרק מתחילים להתקרמל, מוסיפים פלפלים אדומים, מקפיצים 2 דקות, מוסיפים פטריות ושאלוט טחון ומקפיצים עוד 2 דקות. מתבלים במלח, פלפל וקאיין. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בסיר בינוני על אש בינונית ממיסים חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה קמח, בבת אחת ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים לערבב במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
מוסיפים חלב 1/2 כוס בהתחלה, מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים 1 כוס חלב נוספת, מערבבים לשילוב ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים 1/2 כוס חלב אחרונה ומערבבים ומבשלים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
להוסיף בתבלינים, לשלב עם תערובת שעועית ירוקה ויוצקים לתוך מחבת מוכנה. למעלה עם 1 1/2 כוסות פירורי פנקו, ואז בייקון שמור, ואז שארית הפנקו מפוזרת קלות מעל.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מקום בתנור, להגדיר טיימר במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בקערה בינונית מניחים חלב חמאה, בצל ושאלוט.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
בואו לשבת 10 דקות, לנקז היטב.
12
בקערה בינונית משלבים קמח ותבלינים. כאשר שעועית ירוקה כבר בתנור 25 דקות, במחבת גדולה, שמן קנולה חום 350 מעלות צלזיוס בעוד שמן מתחמם, לזרות סחוט בצל שאלוט בתערובת קמח. זרוק בזהירות לשמן החם, 1/3 בכל פעם. הם יבשלו במהירות, 1 דקה או פחות. הפוך במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
דַק-דַק-
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
14
תן שמן חום בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
15
כאשר טיימר יוצא שעועית ירוקה, להוציא מהתנור, עליון עם תערובת בצל-שאלוט, באופן שווה ציפוי הקדרה, מקום בחזרה לתנור וממשיך לבשל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מוציאים ומניחים להתייצב 5 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

4רצועותבייקון, חתוך לפרוסות בגודל 1/2 אינץבייקון, חתוך לפרוסות בגודל 1/2 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חרדל יבשחרדל יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםחמוצים כשריםחמוצים כשרים907פלפל האבנרושעועית ירוקה, מסתיים גזוז, לחתוך לחתיכות 2 אינץ ' (שקל לפני זמירה)שעועית ירוקה, מסתיים גזוז, לחתוך לחתיכות 2 אינץ ' (שקל לפני זמירה)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות4פטריות שיטאקה, חתוכות לרצועות בגודל 1/2 אינץפטריות שיטאקה, חתוכות לרצועות בגודל 1/2 אינץ1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק4פטריות צדפות, חתוכות לרצועות בגודל 1/2 אינץפטריות צדפות, חתוכות לרצועות בגודל 1/2 אינץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל טרי סדוקפלפל טרי סדוק1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1( חצילים)פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל 2 על 1/2 אינץפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל 2 על 1/2 אינץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1גבינת פרמזן מגוררתשאלוט טחוןשאלוט טחון31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשאלוט, פרוס דק עם מנדולינהשאלוט, פרוס דק עם מנדולינה1כף. חומץ ביין אדוםבצל מתוק וידליה, 1/2 חתוך לקוביות גדולות, 1/2 שמורבצל מתוק וידליה, 1/2 חתוך לקוביות גדולות, 1/2 שמור2בצל וידליה שמור, פרוס דק, עם מנדולינהבצל וידליה שמור, פרוס דק, עם מנדולינה