הירוק הממוצע דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 10. מתכון זה מן האוכלרשת יש 2 אוהדים. אם יש לכם בייקון, פלפל קאיין, פירורי לחם פנקו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו פסטה פסטו ירוק סלק וצנון ירוק עם סלק קלוי וצנוניות, סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ו צלי מחבת בצל מקורמלים עם סלט ירוק חורפי ויניגרט תפוח ירוק (מתכונים דומים).
מוציאים לאמבט קרח עד להתקררות, מסננים ומניחים להתייבש. חמאה קלות תבנית אפייה מזכוכית בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
5
במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה, הקפיצו בייקון עד שהוא פריך קלות, הסירו בייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר לניקוז. בשומן הבייקון שנותר מוסיפים 1 כף שמן זית, מחממים על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים בצל ומקפיצים עד שרק מתחילים להתקרמל, מוסיפים פלפלים אדומים, מקפיצים 2 דקות, מוסיפים פטריות ושאלוט טחון ומקפיצים עוד 2 דקות. מתבלים במלח, פלפל וקאיין. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
בסיר בינוני על אש בינונית ממיסים חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה קמח, בבת אחת ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת אחידה. ממשיכים לערבב במשך 1 דקה יותר.
מוסיפים חלב 1/2 כוס בהתחלה, מערבבים היטב לאיחוד, ואז מוסיפים 1 כוס חלב נוספת, מערבבים לשילוב ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים 1/2 כוס חלב אחרונה ומערבבים ומבשלים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
להוסיף בתבלינים, לשלב עם תערובת שעועית ירוקה ויוצקים לתוך מחבת מוכנה. למעלה עם 1 1/2 כוסות פירורי פנקו, ואז בייקון שמור, ואז שארית הפנקו מפוזרת קלות מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בקערה בינונית משלבים קמח ותבלינים. כאשר שעועית ירוקה כבר בתנור 25 דקות, במחבת גדולה, שמן קנולה חום 350 מעלות צלזיוס בעוד שמן מתחמם, לזרות סחוט בצל שאלוט בתערובת קמח. זרוק בזהירות לשמן החם, 1/3 בכל פעם. הם יבשלו במהירות, 1 דקה או פחות. הפוך במידת הצורך.