תבלין פירות קלויים עם דבש ורוטב כתום
תבלין פירות קלויים עם דבש ורוטב כתום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, ביסקוויטים אמרטי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Spice שפשף צלע ביזון אמריקאי קצר עם רוטב צ'יפוטלה דבש כתום, אטריות דלורית צלויות עם רוטב תפוזים-חמוציות ופקאנים צלויים עם דבש, ו גזר לבן קלוי איטי בדבש כתום ורוטב מנטה.
הוראות
יום קודם לכן: לקרוע את עלי המפרץ ולשבור את הקינמון לשניים או שלושה חתיכות כדי לשחרר את השמנים והבשמים. לפצל את תרמיל וניל לשניים לגרד את הזרעים עם גב של סכין.
מערבבים עם זרעי אניס הכוכב והפלפל, גרידת תפוזים ומיץ, דבש וסוכר כדי להפוך את הרוטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
חצי שעה לפני ההגשה: מחממים את התנור ל 200C/גז 6/מאוורר 180C.
חותכים את האפרסקים או נקטרינות לשניים ולהסיר את האבנים. תחצי את התאנים.
שים את האפרסקים או נקטרינות בצד העור למטה בתבנית אפייה גדולה או מגש קלייה עם צדדים.
יוצקים את הרוטב החריף על הפירות ומנקדים עם החמאה.צולים בתנור במשך 10 דקות, מוסיפים את התאנים ומכניסים את הפירות בכפית גדולה.צולים במשך 15 דקות יותר, צולים לפחות שלוש פעמים, עד שהפירות רכים.
מגישים עם קרם frache ו macaroons או ביסקוויטים amaretti לספוג את כל המיצים היפים.