הכבש האיטי של שרה קורנביף וכרוב
בשר בקר מבושל איטי של שרה כרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.28 דולר למנה. זה הוא די יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם בצל, סלרי, חזה בקר משומר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 96%. נסו קורנביף וכרוב לבישול איטי, קורנביף וכרוב לבישול איטי, ו קורנביף וכרוב לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקורנביף בתחתית סיר איטי גדול.
מפזרים את תבלין הכבישה מעל החזה.
שכב את הסלרי, הגזר, תפוחי האדמה והבצל על החזה, בהתאמה.
יוצקים את הבירה העבה לסיר האיטי.
הוסף מספיק מים חמים לסיר האיטי כדי לכסות את החזה לפחות 1 אינץ'.
מבשלים גבוה עד שהחזה מגיע לעקביות הרצויה, 7 עד 8 שעות.
מוציאים את החזה והירקות מהכיריים האיטיות לקערה גדולה; מכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
מוציאים 1 כוס מהנוזל בסיר האיטי; יוצקים לסיר קטן על אש בינונית. מבשלים את הנוזל עד שהנפח מצטמצם בכמחצית, כ -10 דקות.
מעבירים את הנוזל המופחת לקערה קטנה; מערבבים את חזרת והשמנת החמוצה לנוזל ליצירת רוטב.
השקיעו את טריזי הכרוב בנוזל שנותר בסיר האיטי; מבשלים עד שהכרוב מתרכך ובכל זאת שומר על פריכות מסוימת, 20 עד 30 דקות.
מוציאים את הכרוב לפלטה. מצקת שנותרה נוזלית מהכיריים האיטיות לקערה.
פורסים את החזה על פני התבואה.
מגישים עם תערובת הירקות, כרוב, רוטב חזרת, ונוזל מן סיר איטי.