הכופתאות של דבי
הכופתאות של דבי הן ... חלב חינם ומספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, הודו טחון, פטריות שיטאקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגות חג האהבה של דבי הקטנה., עוגיות קוסמיות תוצרת בית., ו בראוניז דבי פאדג'תוצרת בית.
הוראות
בקערה, מערבבים הודו, ביצה, פטריות, כרוב, ערמונים מים, בצל ירוק, קורנפלור, זנגביל, 3 כפות רוטב סויה, רוטב צדפות, יין, מלח, סוכר ופלפל עד מעורבב היטב.
כדי להרכיב כל כופתה, למלא קערה קטנה עם מים.
מניחים עטיפה אחת על משטח שטוח; מכסים את העטיפות שנותרו בניילון נצמד כדי לשמור על גמישות.
מניחים כף קטנה של מילוי במרכז העטיפה. עם האצבעות שלך, להרטיב קצה עטיפה כל הדרך סביב עם מים, ואז להביא צדדים מנוגדים יחד על מילוי וצביטה הקצוות יחד רק במרכז. בצד הקדמי של הכופתה, לעשות שני קפלים בכל צד של המרכז, מתקפל למרכז, ולחץ על כל הקצוות כדי לאטום. הגדר כופתה, צד התפר עד כך הכופתה יושבת שטוחה, על תבנית אפייה מקומטת קלות. מכסים בניילון נצמד בזמן מילוי העטיפות הנותרות (ראה הערות).
כדי לבשל כל אצווה, להגדיר מחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה (ראה הערות). כאשר חם, מעיל פאן התחתון עם 1 כף שמן צמחי. להגדיר כופתאות, תפר למעלה מעט בנפרד, בשכבה אחת במחבת. מבשלים עד תחתית הם חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
להוסיף 1/3 כוס מים, לכסות את המחבת בחוזקה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד מילוי כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), 3 עד 6 דקות (10 עד 11 דקות אם קפוא). לחשוף, ואם יש עדיין נוזל במחבת, להמשיך לבשל מעל חום בינוני גבוה עד הנוזל התאדה.
באמצעות מרית רחבה, להעביר כופתאות מגש heatproof.
מגישים, או לכסות ולשמור חם בתנור 200. חזור לבשל כופתאות שנותרו.
מגישים עם רוטב סויה, חומץ אורז, ושמן צ ' ילי לטבילה.