הכי טוב אי פעם קציץ בשר
קציץ הבשר הטוב ביותר אי פעם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 499 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש לחם, גבינת צ'דר, מלח ופלפל טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 42%, שהוא מוצק. נסו קציץ בשר, קציץ בשר, ו קציץ בשר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הקציפו ביצים, חלב, מלח ופלפל שחור גרוס בקערה גדולה.
מוסיפים לחם מפורר ומערבבים עד להמסה.
מערבבים בשר בקר טחון, בצל, גבינת צ 'דר וגזר לתערובת לחם; מעבירים תערובת לתבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
שלב סוכר חום, קטשופ וחרדל בקערה קטנה; מורחים על תערובת בשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, 1 עד 1 1/4 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
יין מומלץ: קברנה סוביניון, Zinfandel
קברנה סוביניון וזינפנדל הם בחירה מצוינת לקציץ בשר. קציץ בשר יעבוד עם יינות אדומים רבים. אנו ממליצים על משהו נועז ופירותי, כמו קברנה סוביניון או זינפנדל. הקרס והסולם לוס אמיגוס ראנץ ' ן קברנה סוביניון עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![הוק וסולם חוות לוס אמיגוס אחוזת קברנה סוביניון]()
הוק וסולם חוות לוס אמיגוס אחוזת קברנה סוביניון