קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

הל-קרמל קוקוס קרם

הל-קרמל קוקוס קרם
קרמל Cardamom-קוקוס קרם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, תרמילי הל, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Cardamom-קרם שוקולד בטעם קרמל, קרם קוקוס קרמל, ו קרם קוקוס קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
קל מעיל 8 (6-אונקיה) כוסות פודינג או ramekins עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
שלב 1/2 כוס סוכר 3 כפות מים בסיר קטן על חום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד הסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות לפי הצורך לפזר סוכר באופן שווה. מבשלים 4 דקות נוספות או עד הזהב (לא לערבב). מיד לשפוך לתוך ramekins מוכן, להטות במהירות כדי מעיל תחתית של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מחממים חלב, קוקוס והל מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני, כבד עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות. מסננים את תערובת החלב דרך מסננת בדולח לתוך קערה בינונית. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לסחוט מעל קערה לשחרר לחות. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר, חצי חצי, מלח, וביצים בקערה גדולה; בהדרגה להוסיף תערובת חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מחלקים תערובת שווה בין כוסות פודינג מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים במחבת צלייה; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
אופים ב 300 במשך 25 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע. קריר לחלוטין במים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים עטיפת פלסטיק על פני רפרפת; צמרמורת לפחות 6 שעות. שחרר קצוות של רפרפת. הפוך את חביצת כוסות על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
טפטוף כל סירופ מקורמל שנותר על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ