קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות60
מגזין

הלזניה האולטימטיבית

הלזניה האולטימטיבית
הלזניה האולטימטיבית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 60% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1975 קלוריות, 100 גרם חלבון, ו 118 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 55 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. גשו לסופר וקנו שום, גזר, אטריות לזניה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה אדיר. נסו הלזניה האולטימטיבית, לזניה טבעונית אולטימטיבית, ו לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מבשלים את אטריות הלזניה בהרבה מים מומלחים רותחים עד שהם גמישים ובקושי רכים, כ -10 דקות. מערבבים בעזרת כף עץ למניעת הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
4
מסננים את האטריות ביסודיות ומצפים בשמן זית כדי לשמור על לחות וקלות לעבודה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
5
מצפים מחבת גדולה בשמן זית, מוסיפים בקר ונקניק ומשחימים עד שכבר לא ורוד, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. במעבד מזון שלבו את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, הבזיליקום, הפטרוזיליה, האורגנו. מעבדים עד למחית, מוסיפים לתבנית עם הבשר הטחון ומערבבים לאיחוד. מערבבים פנימה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר טחוןבשר טחון
שמן זיתשמן זית
גזרגזר
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
סלריסלרי
שוםשום
באזיל!באזיל!
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי. מערבבים פנימה את העגבניות ומוסיפים את השמנת הכבדה והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
קינמוןקינמון
עגבנייהעגבנייה
ייןיין
7
בקערת ערבוב שלבו ריקוטה והפרמזן. מערבבים פנימה את הביצים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
להרכבת הלזניה: מצפים את תחתית תבנית עמוקה בגודל 13 על 9 אינץ ' בשמן זית. מסדרים 4 אטריות לאורך בשכבה מעט חופפת על הרוטב. לאחר מכן, מרפדים כל קצה התבנית באטריות לזניה. זה יוצר צווארון שמחזיק בפינות. דולופ 1/2 מתערובת הריקוטה מעל הפסטה, מורחים לקצוות בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
9
מורחים 1/2 מתערובת הבשר על הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מורחיםמורחים
בשרבשר
10
מפזרים 1/2 מהמוצרלה על גבי הריקוטה. למעלה עם מצקת מלאה ברוטב, להתפשט באופן שווה. חזור על הפעולה עם השכבה הבאה של אטריות, ריקוטה, רוטב וגבינות. השכבה האחרונה העליונה עם אטריות, רוטב, מוצרלה מגורדת ופרמזן. הקש על המחבת כדי לכפות בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מחבתמחבת
11
אופים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
תנו ללזניה לנוח 30 דקות כדי שהאטריות יתייצבו ויחתכו בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
14
חותכים לריבועים בגודל 2 אינץ ' ומגישים.