הלזניה של ברנדה.
הלזניה של ברנדה היא אולי המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 322 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גבינת ריקוטה, גבינת צ'דר, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: "כלבי ההאש המתוק של ברנדה", גלילי העוף עם הפפרוני של ברנדה., ו התפוח של ברנדה ופריך רימונים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, בשר חום ועונה עם מלח ופלפל; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי ושום ומבשלים 5 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים היטב מוצרלה, צ ' דר וריקוטה. במחבת 9x13 אינץ', שכבות חלופיות של אטריות, תערובת בשר ותערובת גבינה עד שמחבת מתמלאת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד גבינה מותכת תוססת.