הלזניה של ג'ודי יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם marjoram, שיני שום, גבינת קוטג', וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. נסו הביצה של ג'ודי פו יונג., הסלמון של ג'ודי לאחד., ו קציץ הבשר של ג'ודי. (מתכונים דומים).
מורחים 2/3 כוסות רוטב בתחתית של 13 - x 9-x 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
11
מניחים חצי אטריות על רוטב ומפזרים חצי מוצרלה. למעלה עם עוד 2/3 כוסות רוטב, אטריות, ותערובת גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
12
שכבת המוצרלה שנותרה, 2/3 רוטב כוסות, ופרמזן על גבי. מכסים בנייר כסף, ואופים ב 350 במשך 50 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות 30 דקות יותר או עד גבינה חומים מעט.