לזניאן של מיסי היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 669 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 70 אוכלים וטבחים. אם יש לכם פירורי לחם, ביצים, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 80%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עגבניות במרינדה של מיסי, עוגות הלימון והאוכמניות של מיסי, ו כדורי חמאת הבוטנים של דודה מיסי.
הוראות
1
במחבת בגודל בינוני מבשלים בשר בקר טחון. לאחר שהבקר שחום מוסיפים בצל קצוץ ופלפל ירוק, פטריות ומערבבים עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את פחית רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
רוטב עגבניות
בשר טחון
ירק
פטריות
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, מחצית מגבינת המוצרלה הגרוסה, גבינת הקוטג', גבינת הריקוטה, החלב ופירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
גבינת קוטג'
גבינת ריקוטה
פירורי לחם
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
להרכבה, מצפים תחתית של תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם שליש מתערובת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4
שכב אטריות לא מבושלות מעל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
מוסיפים עוד שליש מהרוטב, ואז מחצית מתערובת הגבינה. חזור על שכבות עם אטריות, גבינה ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גבינה
רוטב
6
מפזרים מעל את גבינת המוצרלה הגרוסה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
7
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות.
לזניה ניתן לזווג עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -14 דולר.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פרי פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווי סנג ' ובזה קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.