הליבוט א-לה פרובנס על מיקס ירוק
Hellibut à La Provençal מעל ירקות מעורבים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 269 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך herbes de provence, פילה הליבוט, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Halibut Provencal, Halibut Provençal, ו מהר הליבוט פרובנס.
הוראות
שלב herbes de Provence, 2 כפיות מיץ, ו 1/4 כפית מלח. לשפשף מעל צמרות של פילה.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר דגים מהמחבת; מפזרים פטרוזיליה וקורנית.
חום שנותר 7 כפיות שמן במחבת על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לטגן 2 דקות או עד מכרז.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 4 כפיות מיץ לימון, הנותרים 1/4 כפית מלח, חרדל, דבש ופלפל. מערבבים בעדינות זיתים.
מערבבים ירקות ורוטב בקערה גדולה, משליכים היטב את המעיל. סדר 1 1/2 סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם פילה 1.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.