הליבוט אלסקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט אלסקה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיונז מיונז מיונז אמיתי, תיבול פלפל לימון, פילה הליבוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian ו דל פחמימות, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו הליבוט אלסקה אפוי (דל שומן), הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו לא אפוי" אלסקה" (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים על גיליון אפייה rimmed מרוסס עם ספריי בישול.
מערבבים את כל החומרים הנותרים למעט פירורי לחם; כפית על דגים. למעלה עם פירורים.
אופים 20 עד 25 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו