קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

הליבוט אפרסק מנטה

הליבוט אפרסק מנטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו הליבוט אפרסק מנטה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 352 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה ופסקטריאני מגיש 4 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם נענע, סטייקי הליבוט, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הציון הזה מוצק. נסו מנטה הליבוט פסטה, סלט חיטה ואפרסק מנטה בורגול, ו הליבוט עם זסטי אפרסק סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן שלבו שימורים ונענע. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש; מניחים בצד.
3
מפזרים דגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
לצלות 4 ב. מהחום במשך 5 דקות. כפית חצי תערובת אפרסק מעל דגים. לצלות 1 דקה יותר; להפוך, לצלות 3-4 דקות יותר או עד דגים פתיתי בקלות עם מזלג, צולה פעם אחת עם שנותר אפרסק תערובת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו
פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו
2018 פינקה לה סיליה רזרבה פינו גריגיו יש צבע צהוב פלדה עם ניואנסים נחושת. הניחוחות מוגדרים על ידי תווים מינרליים, פירות הדר טריים ופירות אבן, כמו משמש, ופרחים לבנים. על הפה החיך תוסס, רענן ועם גימור מתמשך.