קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות13
מגזין

הליבוט בגריל, עלה דפנה, קבב לימון

הליבוט בגריל, עלה דפנה, קבב לימון
הליבוט בגריל, עלה דפנה, קבב לימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, פילה הליבוט, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קבב הליבוט עם לחם בגריל ופנצ'טה, שרימפס בגריל קבב לימון, ו קבב סלמון בגריל עם לימון ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים פילה הליבוט לתוך 30 (1 אינץ') חתיכות. פרוס לימונים לרוחב ל-30 פרוסות דקות. משרים שיפודי במבוק ועלי דפנה במים במשך 1/2 שעה. חוט כל שיפוד עם עלה דפנה 1, 1 חתיכת הליבוט, ו 1 פרוסת לימון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
הליבוטהליבוט
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2
שיפודי מברשת באופן שווה עם שמן זית, ומפזרים מלח ופלפל שחור. קבב גריל מעל חום בינוני במשך כ 2-3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.