המתכון הליבוט בגריל עם סלסה אפרסק ופלפל יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, פפריקה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו הליבוט עם סלסה אפרסק פיקנטי, הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל רליש (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין סלסה, לשלב הראשון 9 מרכיבים; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2
בואו לעמוד 30 דקות לפני ההגשה.
3
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
כדי להכין דגים, לשלב 4 כפיות מיץ, שמן, פפריקה, ו 1 שן שום בתבנית אפייה זכוכית גדולה, רדודה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים דגים לתערובת מיץ; פונים למעיל. לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מפזרים דגים באופן שווה עם 3/8 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מגישים דגים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.