הליבוט בגריל עם שומר, בצל אדום אורגנו
הליבוט בגריל עם שומר, בצל אדום אורגנו הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 269 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך לחם פריך, שומר נורה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו, הליבוט ושומר בגריל, ו הליבוט בגריל עם מחית תפוחי אדמה-שומר.
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני על חום גבוה.
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה מעל הדגים ומתבלים במלח ופלפל. גריל 4 דקות בכל צד עד דגים הוא מוצק אבל לא קשה מבושל דרך. לחם גריל לצד או char תחת broiler ואז להתלבש עם שמן זית כתית נוספת, מלח ופלפל גם כן.
מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
בעוד דגים מבשלים, לקלף את התפוז כפי שהיית מלון: לחתוך את הקצוות, לעמוד אותו זקוף לחתוך את העור ו pith ברצועות דקות מלמעלה למטה.
חותכים כתום על פני לפרוסות דקות.
כדי מחבת שחומם מראש להוסיף שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, שומר ובצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 3 עד 5 דקות עד צרוב ומתחיל לרכך.
מוסיפים חומץ למחבת ונותנים לו שייק.
הסר מהחום ולזרוק בתפוזים, פטרוזיליה אורגנו. התאם תיבול ומגיש סלט על צלחות ארוחת ערב עם דגים, ולחם מתובל לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.