קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert

הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט צמח פריך מצופה סלרי מתולתל ו שעועית ירוקה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 509 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, שמן זית, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שעועית ירוקה עם חמאת עשבי תיבול, שעועית ירוקה עם פנצ'טה, ו סלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
באמצעות מקלף ירקות חד, לגלח את הסלרי כדי לקבל שבבי דק ארוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
שים את שבבי הסלרי במי קרח עם חצי לימון ומיץ שלה ולתת לשבת לפחות 1 שעה או לילה במקרר. הסלרי יהיה מאוד פריך, מתולתל וחמוד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה, על חום בינוני ולהגדיר קערה של מים מלוחים היטב קרח. לזרוק את verts haricots במים רותחים ומבשלים עד השעועית הם מכרז אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את השעועית מן המים הרותחים ולצלול מיד לתוך מי הקרח ולתת להם להתקרר. כאשר הם קרים ועדיין ירוקים רטט, להסיר אותם ממי הקרח ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1
מתבלים את פילה הדגים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים את עשבי התיבול ואת פתיתי תפוחי האדמה בצלחת רדודה. טובלים את צד הבשר של כל פילה לתוך שטיפת הביצים ולאחר מכן לוחצים אותם לתוך תערובת עשבי תיבול/תפוחי אדמה פתית. שימי מגש סדינים עם הצד המאובק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולחמם אותו על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, להוסיף את הדגים, בצד קרום למטה. כאשר הקרום הפך לזהב ופריך, להפוך אותם, ולאחר מכן להעביר את הדגים לתבנית אפייה מרופדת במתלה קירור ולשים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את השמן במחבת סאוט ולהוסיף שמן חדש. לזרוק את השום ופלפל אדום מרוסק. כאשר השום הופך להיות זהוב ארומטי להסיר אותו ולהשליך. לזרוק את הפלפלים השמורים, מתבלים במלח, לטעום, לגלגל אותם סביב בשמן כדי לחמם דרך. כאשר הם חמים, לכבות את החום ולשמור אותם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שום גויה®שום גויה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את הסלרי ממי הקרח ויבש ב ספינר סלט כדי להסיר את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
5
מוסיפים את הסלרי למחבת עם השעועית. לסחוט את המיץ מן חצי לימון הנותרים מתבלים עם מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחלקים את הירקות בין 4 צלחות הגשה העליון עם הדגים קרום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.