קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert

הליבוט העשב פריך עם סלרי מסולסל ו-Haricots Vert
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט צמח פריך מצופה סלרי מתולתל ו שעועית ירוקה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 509 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, שמן זית, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו שעועית ירוקה עם חמאת עשבי תיבול, שעועית ירוקה עם פנצ'טה, ו סלט שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
באמצעות מקלף ירקות חד, לגלח את הסלרי כדי לקבל שבבי דק ארוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
שים את שבבי הסלרי במי קרח עם חצי לימון ומיץ שלה ולתת לשבת לפחות 1 שעה או לילה במקרר. הסלרי יהיה מאוד פריך, מתולתל וחמוד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מביאים סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה, על חום בינוני ולהגדיר קערה של מים מלוחים היטב קרח. לזרוק את verts haricots במים רותחים ומבשלים עד השעועית הם מכרז אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר את השעועית מן המים הרותחים ולצלול מיד לתוך מי הקרח ולתת להם להתקרר. כאשר הם קרים ועדיין ירוקים רטט, להסיר אותם ממי הקרח ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1
מתבלים את פילה הדגים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מערבבים את עשבי התיבול ואת פתיתי תפוחי האדמה בצלחת רדודה. טובלים את צד הבשר של כל פילה לתוך שטיפת הביצים ולאחר מכן לוחצים אותם לתוך תערובת עשבי תיבול/תפוחי אדמה פתית. שימי מגש סדינים עם הצד המאובק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולחמם אותו על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם אבל לא מעשן, להוסיף את הדגים, בצד קרום למטה. כאשר הקרום הפך לזהב ופריך, להפוך אותם, ולאחר מכן להעביר את הדגים לתבנית אפייה מרופדת במתלה קירור ולשים בתנור שחומם מראש במשך 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את השמן במחבת סאוט ולהוסיף שמן חדש. לזרוק את השום ופלפל אדום מרוסק. כאשר השום הופך להיות זהוב ארומטי להסיר אותו ולהשליך. לזרוק את הפלפלים השמורים, מתבלים במלח, לטעום, לגלגל אותם סביב בשמן כדי לחמם דרך. כאשר הם חמים, לכבות את החום ולשמור אותם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את הסלרי ממי הקרח ויבש ב ספינר סלט כדי להסיר את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
5
מוסיפים את הסלרי למחבת עם השעועית. לסחוט את המיץ מן חצי לימון הנותרים מתבלים עם מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחלקים את הירקות בין 4 צלחות הגשה העליון עם הדגים קרום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.