הליבוט ותפוחי אדמה עם רוטב כוסברה
הליבוט ותפוחי אדמה עם רוטב כוסברה נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא כוסברה, קורנפלור, תפוחי אדמה דקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. נסו הליבוט בגריל עם שום-רוטב כוסברה, תפוחי אדמה מרוסקים בספרדית ברוטב כוסברה, ו עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא תפוחי אדמה, מרק, יין, ושום לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
בינתיים, לשטוף דגים לחתוך 4 חתיכות שוות.
מוסיפים למחבת ומחזירים תערובת מרק לרתיחה מעל חום גבוה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים רק עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה) ותפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 10 עד 12 דקות. עם מרית מחוררת, להרים דגים ותפוחי אדמה מן מרק ולסדר באותה מידה על צלחות; לשמור על חם.
בקערה קטנה, מערבבים עמילן תירס עם 1 כף מים עד חלקה.
מוסיפים לתערובת מרק על חום גבוה ומערבבים עד שחין תערובת, על 1 דקה. מערבבים בכוסברה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. רוטב כפית שווה על דגים.