קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט ים תיכוני עם אורז פטריות פילאף

הליבוט ים תיכוני עם אורז פטריות פילאף
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פילאף אורז פטריות, אורז בר ופילאף פטריות, ו פילאף אורז בר פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-450F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
טפטוף 2 כפות. הלבשת דגים בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים 15 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, לבשל פטריות להישאר ההלבשה ב מחבת בינונית 3 עד 4 דקות. או עד פטריות רכות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מים; מביאים לרתיחה. מערבבים אורז ואפונה; לכסות. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
6
כפית תערובת אורז על צלחות הגשה; למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.