קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט לימון-ג'ינג'ר עלומה עם כרישה ותרד

הליבוט לימון-ג'ינג'ר עלומה עם כרישה ותרד
אם יש לך בצל ירוק, מנטה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שלוק הליבוט עם זנגביל וכוסברה, קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, ו קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את הג ' ינג ' ר, שום, גרידת לימון, 1 כפית. של שמן זית, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. ללטף את התערובת באופן שווה על כל צד אחד של הדג.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
ב 10 אינץ ' ישר צדדית מחבת סאוט, לחמם את 2 Tbs הנותרים. שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את הכרישה וsaute, ערבוב כל הזמן, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מוסיפים את המרק ו 1 Tbs. של מיץ הלימון. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מסדרים את הצד לימון ג ' ינג ' ר דגים בשכבה אחת על גבי כרישה. במידת הצורך, להוסיף יותר מרק עד פילה הם כמעט אבל לא שקוע לחלוטין. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. בעדינות מבשלים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. עם מרית מחוררת, להעביר את הדגים ל 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את התרד, מנטה, בצל ירוק למרק ומערבבים עד קמלה מעט, על 1 דקה. מתבלים בטעם עם יותר מיץ לימון, מלח ופלפל. מצקת את הירקות ואת מרק סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
הגשת הצעות
7
מגישים עם אטריות סובה מבושלות ו
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
8
אפונת שלג, בצל ירוק וצנון בצד.לסיים את הארוחה עם מתוק-טארט
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
9
יוגורט קפוא אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1
קלוריות
1
330, שומן
2
13, קלוריות שומן
1
120, שומן רווי
2
2, חלבון
3
41, שומן חד רווי
4
8, פחמימות
5
480, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
14, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.