הליבוט לימון-ג'ינג'ר עלומה עם כרישה ותרד
אם יש לך בצל ירוק, מנטה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שלוק הליבוט עם זנגביל וכוסברה, קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, ו קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את הג ' ינג ' ר, שום, גרידת לימון, 1 כפית. של שמן זית, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. ללטף את התערובת באופן שווה על כל צד אחד של הדג.
ב 10 אינץ ' ישר צדדית מחבת סאוט, לחמם את 2 Tbs הנותרים. שמן על אש בינונית.
מוסיף את הכרישה וsaute, ערבוב כל הזמן, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את המרק ו 1 Tbs. של מיץ הלימון. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מסדרים את הצד לימון ג ' ינג ' ר דגים בשכבה אחת על גבי כרישה. במידת הצורך, להוסיף יותר מרק עד פילה הם כמעט אבל לא שקוע לחלוטין. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. בעדינות מבשלים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. עם מרית מחוררת, להעביר את הדגים ל 4 קערות רדודות.
מוסיפים את התרד, מנטה, בצל ירוק למרק ומערבבים עד קמלה מעט, על 1 דקה. מתבלים בטעם עם יותר מיץ לימון, מלח ופלפל. מצקת את הירקות ואת מרק סביב הדגים ומגישים.
מגישים עם אטריות סובה מבושלות ו
אפונת שלג, בצל ירוק וצנון בצד.לסיים את הארוחה עם מתוק-טארט
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.