קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט לימון-ג'ינג'ר עלומה עם כרישה ותרד

הליבוט לימון-ג'ינג'ר עלומה עם כרישה ותרד
אם יש לך בצל ירוק, מנטה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שלוק הליבוט עם זנגביל וכוסברה, קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, ו קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את הג ' ינג ' ר, שום, גרידת לימון, 1 כפית. של שמן זית, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. ללטף את התערובת באופן שווה על כל צד אחד של הדג.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ב 10 אינץ ' ישר צדדית מחבת סאוט, לחמם את 2 Tbs הנותרים. שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הכרישה וsaute, ערבוב כל הזמן, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את המרק ו 1 Tbs. של מיץ הלימון. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מסדרים את הצד לימון ג ' ינג ' ר דגים בשכבה אחת על גבי כרישה. במידת הצורך, להוסיף יותר מרק עד פילה הם כמעט אבל לא שקוע לחלוטין. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. בעדינות מבשלים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. עם מרית מחוררת, להעביר את הדגים ל 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את התרד, מנטה, בצל ירוק למרק ומערבבים עד קמלה מעט, על 1 דקה. מתבלים בטעם עם יותר מיץ לימון, מלח ופלפל. מצקת את הירקות ואת מרק סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
הגשת הצעות
7
מגישים עם אטריות סובה מבושלות ו
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
8
אפונת שלג, בצל ירוק וצנון בצד.לסיים את הארוחה עם מתוק-טארט
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
9
יוגורט קפוא אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוזן יוגורטפרוזן יוגורט
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1
קלוריות
1
330, שומן
2
13, קלוריות שומן
1
120, שומן רווי
2
2, חלבון
3
41, שומן חד רווי
4
8, פחמימות
5
480, כולסטרול
6
55, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
14, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.