אם יש לך בצל ירוק, מנטה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שלוק הליבוט עם זנגביל וכוסברה, קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, ו קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון.
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים את הג ' ינג ' ר, שום, גרידת לימון, 1 כפית. של שמן זית, 1 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. ללטף את התערובת באופן שווה על כל צד אחד של הדג.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
ב 10 אינץ ' ישר צדדית מחבת סאוט, לחמם את 2 Tbs הנותרים. שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הכרישה וsaute, ערבוב כל הזמן, עד שהתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את המרק ו 1 Tbs. של מיץ הלימון. מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מסדרים את הצד לימון ג ' ינג ' ר דגים בשכבה אחת על גבי כרישה. במידת הצורך, להוסיף יותר מרק עד פילה הם כמעט אבל לא שקוע לחלוטין. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. בעדינות מבשלים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. עם מרית מחוררת, להעביר את הדגים ל 4 קערות רדודות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ומנות בלבד)
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים את התרד, מנטה, בצל ירוק למרק ומערבבים עד קמלה מעט, על 1 דקה. מתבלים בטעם עם יותר מיץ לימון, מלח ופלפל. מצקת את הירקות ואת מרק סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
6
הגשת הצעות
7
מגישים עם אטריות סובה מבושלות ו
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובה
8
אפונת שלג, בצל ירוק וצנון בצד.לסיים את הארוחה עם מתוק-טארט
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.