קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות77
מגזין

הליבוט מזרחי מוקפץ

הליבוט מזרחי מוקפץ
מוקפץ הליבוט מזרחי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 5 . מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו סלרי, עלי כוסברה, תרמילי אפונה שלג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סטייק שומשום מוקפץ, עוף וברוקולי מוקפצים, ו מוקפץ בקר וברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 4 מרכיבים ראשונים; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
2
מבשלים אטריות ראמן לפי הוראות החבילה, תוך השמטת חבילות תיבול.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
3
מסננים ומניחים בצד.
4
מצפים ווק או מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול; טפטוף 1 כפית שמן סביב החלק העליון של ווק, דפנות ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
חום בינוני-גבוה (37
6
עד חם.
7
מוסיפים דגים וג ' ינג ' ר; מערבבים 4 עד 6 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מוציאים דגים מהווק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
טפטוף שנותר 1 כפית שמן סביב למעלה של ווק; להוסיף שלג אפונה, פלפל, וסלרי. מוקפץ 2 עד 3 דקות או עד פריך-מכרז; מנמיכים את האש.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוקטבעות פלפל אדום מתוק
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים לווק תערובת חומץ, אטריות ודגים. מבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. זינד-הומברכט קלו ווינדסבוהל ונדאנג ' טרדיב פינו גריס עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס
זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס