הליבוט מינסטרונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט Minestrone. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 302 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו פסטה פוזילי, סלרי, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו Minestrone.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, שום וסלרי; מטוגנים 3 דקות.
מערבבים רסק עגבניות ותבלינים. מערבבים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים דגים ושעועית ירוקה; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד דגים מבושלים דרך. מערבבים בפסטה. מבשלים 5 דקות או עד פסטה מחומם דרך.
יינות: מינסטרונה קלה זו תתאים למגוון יינות. המשך הנושא האיטלקי עם קיאנטי, או ללכת על יין צרפתי קל כמו בוז ' ולה. מעדיף לבן? ג 'ים קולי, סומלייה במסעדת סטארקר בקנזס סיטי, מציע את דוריגו פינו גריג' יו. "החומציות הפריכה מתאימה היטב למרק ולירקות", הוא אומר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו