הליבוט עטוף רומיין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עטוף רומיין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, לימון, עלי רומיין חיצוניים ללא דופי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו הליבוט עטוף בירוקים, הליבוט עטוף בתפוחי אדמה, ו הליבוט עטוף בפילו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° ומעיל בתוך זכוכית 13 על ידי 9 אינץ ' או אפייה קרמית או צלחת מוקצית עם 1 כף חמאה.
חותכים 2 פרוסות דקות מכל חצי לימון וסוחטים מיץ מהלימון שנותר.
מחית יחד הנותרים 2 כפות חמאה, 1 כפית מיץ לימון, ושאלות מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מפזרים צלחת עם מיץ שנותר.
לבשל חסה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים 1 דקה. מיד להעביר עם מלקחיים לקערה של מי קרח להתקרר.
מסננים חסה וחותכים את הצלעות, משאיר עליון 1 אינץ ' של עלים שלמים.
פרוש 1 עלה חסה לאורך על משטח עבודה.
מניחים עלה נוסף על העלה הראשון, חופפים מספיק כדי לכסות את כל החורים (השתמש 2 עלים נוספים במידת הצורך). הליבוט של עונה 1 עם מלח ופלפל ומניחים חצייה במרכז החסה.
מורחים ראש של דגים עם רבע מחמאת שאלוט. לעטוף חסה על דגים כדי ליצור חבילה (אל תדאג אם הקצוות אינם מכוסים על ידי חסה) ולהעביר לתבנית אפייה. הפוך 3 מנות יותר באותו אופן, סידור אותם קרוב יחד בתבנית אפייה.
מעל כל מנה עם פרוסת לימון. מכסים מנות עם גיליון שעווה או נייר קלף, ואז בחוזקה לכסות צלחת עם נייר כסף.
אופים באמצע התנור עד מרכזי מנות הם רק המשרד למגע, 15 עד 20 דקות, בהתאם עובי של דגים.
מגישים עם מיצי פאן שפכו על מנות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.