קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

הליבוט עלומה בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו

הליבוט עלומה בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו
הליבוט שלוק בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 925 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אגוזי מלך, ברוקולי רב, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. מתכונים דומים: הליבוט עלומה בשמן זית עם ברוקולי Rabe פסטו, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו שמן זית-בקלה עלומה עם עגבניות קלויות וברוקולי רבה.

הוראות

1
מביאים סיר קטן של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את רב הברוקולי ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
3
להעביר את ברוקולי מבושל rabe לאמבט קרח ולתת מגניב, על 3 דקות. לנער את המים העודפים ולהעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את השום, אגוזי מלך, דבש, מלח ופלפל התהליך עד חלקה. עם המכונה פועל בהדרגה לשפוך שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה ומערבבים בפרמזן. לכסות ולהניח בצד.;
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
במחבת בינונית, כבדה, מחממים את שמן הזית ושמן צמחי על אש בינונית-נמוכה. באמצעות מדחום מטגנים עמוק, לחמם את השמן ל 200 מעלות F. להפחית את החום נמוך כדי לקיים את טמפרטורת 200 מעלות f. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. בעדינות למקם את הדגים בשמן לוודא שהוא שקוע מתחת לפני השטח. לחלוט את הדגים עד רק מבושל דרך, על 6 עד 7 דקות.;
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים על 1/2 כוס ברוקולי Rabe פסטו על צלחת הגשה בעדינות להחליק את המיטה עבור הדגים. באמצעות מרית דגים מחוררת מעבירים בעדינות את הדגים המבושלים משמן הציד לצלחת ההגשה, ומניחים את הדגים על גבי מצע הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
מגישים באופן מיידי.;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו