הליבוט עלומה עם זעפרן כתום איולי
הליבוט שלוק עם זעפרן כתום איולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. לכו לחנות ותרימו עלי מפרץ טורקיים, גרגירי פלפל, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: מחבת צרובה הליבוט עם איולי זעפרן, שמן זית עלומה הליבוט עם שומר וזעפרן, ו כתום-זעפרן Aïoli.
הוראות
להביא 6 כוסות מים עם יין, בצל, עלי דפנה, פלפל, טימין, ומלח לרתיחה במחבת 12 אינץ עמוק, מכוסה, מעל חום מתון, ואז להפחית את החום ומבשלים 10 דקות.
להוסיף הליבוט (נוזל בקושי צריך לכסות דגים; אם לא, להוסיף עוד מים) ולנקוב על רתיחה חשופה, חשופה, עד אטום ופשוט מבושל דרך, כ 6 דקות.
מעבירים דגים לצלחת עם מרית מחוררת. לקלף ולהשליך את העור, ולאחר מכן להעביר דגים למגש או צלחות בודדות עם מרית מחוררת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם aïoli.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.