הליבוט עם לימון חמאה שאלוט פריך נטול גלוטן, ופסקטרי ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 850 קלוריות, 76 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. 87 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, חמאה, טריזי לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את טריזי הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מרהיבה. נסו הליבוט עם חמאת לימון ושאלוט פריך, אספרגוס עם שאלוט פריך ולימון מאייר, ו שעועית ירוקה עם שאלוט מזוגג בחמאת לימון-שמיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מקציפים יחד את מיץ הלימון, המלח, הפלפל, גרידת הלימון והחמאה בקערה בינונית עמוקה עד לקבלת תערובת אחידה (התערובת תהיה כמו רוטב סמיך). מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרידת לימון
חמאה
פלפל
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
1
שלב את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, המלח, הפלפל והשום בכלי זכוכית בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
שום
פלפל
מלח
2
מקציפים את המרינדה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיפים את הליבוט והופכים מספר פעמים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
4
תן לעמוד 15 עד 20 דקות.
5
שלב את שמן זרעי הענבים ושאלוט בסיר כבד בינוני על אש בינונית-גבוהה. מבשלים תוך כדי ערבוב לעיתים קרובות עד שהשמן מתחמם והשאלוט מזהיב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מעבירים את השאלוט בעזרת כף מחוררת למספר שכבות של מגבות נייר לניקוז ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
7
מפזרים מלח ופלפל ממש לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
מחממים מחבת טפלון יבשה גדולה על אש בינונית-גבוהה. מרימים את הליבוט מהמרינדה, נותנים לעודפים להתנקז.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את הליבוט למחבת החמה וצורבים 3 דקות. הופכים את הדג בעזרת מרית מתכת גמישה. צורבים עד שעדיין ורוד מעט במרכז, כ -3 דקות יותר, תלוי בעובי.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
10
מעבירים את הליבוט לצלחות. למעלה עם מנה נדיבה של חמאת לימון וערימה את שאלוט לצד או פיזור סביב הדג.
ניתן לשלב את הליבוט עם פינו נואר, פינו גריגיו, ו גרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.