הליבוט עם כרישה קלויה ועגבניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, חמאה, עלי קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחומץ בלסמי הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו הליבוט קלוי & אספרגוס עם כרישה מומסת, הליבוט עם עגבניות צלויות, ו הליבוט קלוי עם עגבניות, זעפרן וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים את הכרישה במחבת צלייה. לזרוק את העגבניות עם 2 כפות שמן זרעי ענבים, חומץ, רוזמרין, טימין, ומלח בקערה קטנה ולהוסיף אותו כרישה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים
רוזמרין
עגבנייה
חומץ
כרישה
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
קערה
3
שים את המחבת בתנור, חשופה, וצולה במשך 20 דקות, תוך ערבוב לאחר 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
4
הסר מהתנור כאשר הכרישה התרככה לגעת או כאשר העגבניות החלו להצטמק.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
במחבת לא דביקה גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות חמאה ומאפשרים לחמאה להמיס.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
טפטוף ההליבוט עם השמן שנותר, ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
הליבוט
שמן בישול
7
שים את הליבוט במחבת החמאה, צד העור למטה, ולהפחית את החום בינוני. אפשר לדגים לבשל במשך 5 דקות, להפוך בזהירות ולחזור על תהליך הבישול בצד השני. לאחר שהצד השני מבושל, להסיר את ההליבוט לצלחת ולהתחמם. החזירו את המחבת לחום גבוה. מערבבים את היין עם כף עץ, כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
דגים
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
8
מוסיפים את מיץ הלימון ואת ציר העוף. רוטב פאן זה צריך להפחית בחצי, או עד מעובה. לאחר הרוטב מופחת, להסיר את המחבת מן החום ומערבבים את החמאה הנותרת. מסדרים את ההליבוט על צלחות הגשה, טפטוף עם הרוטב ומגישים עם כרישה קלויה ועגבניות לצד.
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.