קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה

הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה
הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק, ושמיר - כתום Gremolatan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 303 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמיר, פילה מהי-מהי, קליפת תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה, הליבוט עם סלק קלוי, סלק ירוק ושמיר-גרימולטה כתומה, ו צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת גדול מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים שמיר לקלף בקערה קטנה עבור גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים סלק בקערת זכוכית בינונית; מוסיפים מספיק מים כדי לכסות סלק באמצע הדרך. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל גבוה עד למכרז בלבד, 8 עד 10 דקות. לחשוף ולנקז. סלק מגניב מעט. מקלפים וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/3 אינץ'. החזר סלק לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
5
מוסיפים 1 כף שמן, 1 כף גרמולטה, ושאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
6
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק היטב. לזרוק ירקות סלק בקערה בינונית אחרת עם שמן כף 1; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סלק ירוקסלק ירוק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מורחים פרוסות סלק בשכבה אחת על מחצית גיליון האפייה מוכן. עלי סלק על החצי השני של תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
מורחיםמורחים
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; מניחים פילה דגים על גבי סלק ירוק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
סלק ירוקסלק ירוק
9
מברשת דגים עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
10
מפזרים דגים עם 2 כפות גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
11
דגים צלויים וירקות עד דגים הוא רק אטום במרכז, על 8 דקות. מחלקים דגים וירקות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
דגיםדגים
12
מפזרים עם נותר גרמולטה ומגישים.
13
מנה אחת מכילה את הדברים הבאים: קלוריות (קלוריות) 491.93; קלוריות % משומן 72.1; שומן (g) 39.43; שומן רווי (g) 6.40; כולסטרול (mg) 84.30; פחמימות (g) 5.42; סיבים תזונתיים (g) 1.72; סוכרים סה " כ (g) 0.83; נטו (g) 3.70; חלבון (g) 27.70
14
בתיאבון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.