קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט עם צ'אנקי רומסקו

הליבוט עם צ'אנקי רומסקו
הליבוט עם צ'אנקי רומסקו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, פטרוזיליה, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Hake with Chunky " Romesco", הליבוט מוקפץ עם רוטב רומסקו, ו קבב הליבוט רוזמרין עם רוטב רומסקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 232° (230C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת את החלק התחתון של 13 9in (33 23cm) צלחת אפייה עם 1 כף של השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
הוסף את הדג, צד עור למטה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
4
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את פירורי הלחם, שקדים, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב. מוסיפים את הפטרוזיליה. כפית את התערובת על הדגים. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 5 דקות יותר, עד הדג הוא אטום כאשר פירסינג עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שקדיםשקדים
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
סכיןסכין
6
בינתיים, כדי להפוך את רוטב romesco, דופק את הפלפלים האדומים, שמן, חומץ, קאיין, ופפריקה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
רוטברוטב
חומץחומץ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
להעביר את הרוטב לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הסר את הדגים מהתנור ולטפטף עם שמן זית 1 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים חם, עם רוטב romesco.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.