קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה

הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה
הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, פול, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר, עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).

הוראות

1
להביא 2 סירים בינוניים של מים לרתיחה ולהכין קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את שעועית חמוציות, שיני שום שלמות וזרעי טימין לסיר אחד ומבשלים מעל חום מתון עד השעועית הם מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסננים את השעועית וזורקים את השום והקורנית. תמחק את הסיר ותחזיר אליו את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את פולי fava לסיר השני של מים רותחים ומבשלים 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את favas למי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הפרכוסים למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפרפרים למי הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מוסיפים את הסוכר מצליפה למים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
מסננים ומוסיפים אותם למי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
מסננים את כל השעועית והאפונה ולטפוח יבש; פופ favas מתוך עורם החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
10
מוסיף את השעועית, חטיפי סוכר ואפונה לתינוקות לשעועית חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
אפונה קטנהאפונה קטנה
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
מחק את הסיר הבינוני והמס את 2 כפות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
13
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת 1/4 כוס, על 6 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני להקציף בקוביות של חמאה קרה, כמה בכל פעם, עד שנוצר רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
מוסיפים 1 כף של מיץ לימון ומתבלים את הרוטב בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס רוטב חמאה על הירקות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
מחממים את השמן במחבת גדולה מאוד. לטפי את ההליבוט יבש ומתבשל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הליבוטהליבוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
מוסיפים את הפילה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד ההליבוט כמעט אטום לאורך כל, כ 5 דקות. בזהירות להפוך את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
מוסיפים את רוטב החמאה שנותר למחבת עם 2 כפות הנותרים של מיץ לימון ואת טימין קצוץ. מבשלים מעל חום מתון רק עד הרוטב מבעבע והדגים הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
21
מעבירים את פילה הליבוט לצלחות וכפית את רוטב לימון חמאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
22
מקשטים עם microgreens ומגישים עם השעועית.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.