קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה

הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה
הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, פול, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר, עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).

הוראות

1
להביא 2 סירים בינוניים של מים לרתיחה ולהכין קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את שעועית חמוציות, שיני שום שלמות וזרעי טימין לסיר אחד ומבשלים מעל חום מתון עד השעועית הם מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים את השעועית וזורקים את השום והקורנית. תמחק את הסיר ותחזיר אליו את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את פולי fava לסיר השני של מים רותחים ומבשלים 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את favas למי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הפרכוסים למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפרפרים למי הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מוסיפים את הסוכר מצליפה למים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מסננים ומוסיפים אותם למי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מסננים את כל השעועית והאפונה ולטפוח יבש; פופ favas מתוך עורם החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
10
מוסיף את השעועית, חטיפי סוכר ואפונה לתינוקות לשעועית חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
אפונה קטנהאפונה קטנה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
מחק את הסיר הבינוני והמס את 2 כפות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
13
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת 1/4 כוס, על 6 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני להקציף בקוביות של חמאה קרה, כמה בכל פעם, עד שנוצר רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מוסיפים 1 כף של מיץ לימון ומתבלים את הרוטב בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
16
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס רוטב חמאה על הירקות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
17
מחממים את השמן במחבת גדולה מאוד. לטפי את ההליבוט יבש ומתבשל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
הליבוטהליבוט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
18
מוסיפים את הפילה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
19
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד ההליבוט כמעט אטום לאורך כל, כ 5 דקות. בזהירות להפוך את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
מוסיפים את רוטב החמאה שנותר למחבת עם 2 כפות הנותרים של מיץ לימון ואת טימין קצוץ. מבשלים מעל חום מתון רק עד הרוטב מבעבע והדגים הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
21
מעבירים את פילה הליבוט לצלחות וכפית את רוטב לימון חמאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
22
מקשטים עם microgreens ומגישים עם השעועית.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.