הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה
הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, פול, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר, עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).
הוראות
להביא 2 סירים בינוניים של מים לרתיחה ולהכין קערה גדולה של מי קרח.
מוסיפים את שעועית חמוציות, שיני שום שלמות וזרעי טימין לסיר אחד ומבשלים מעל חום מתון עד השעועית הם מכרז, על 30 דקות.
מסננים את השעועית וזורקים את השום והקורנית. תמחק את הסיר ותחזיר אליו את השעועית.
בינתיים, מחממים את התנור ל 42
מוסיפים את פולי fava לסיר השני של מים רותחים ומבשלים 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את favas למי קרח להתקרר.
מוסיפים את הפרכוסים למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפרפרים למי הקרח כדי להתקרר.
מוסיפים את הסוכר מצליפה למים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מסננים ומוסיפים אותם למי הקרח.
מסננים את כל השעועית והאפונה ולטפוח יבש; פופ favas מתוך עורם החיצוני.
מוסיף את השעועית, חטיפי סוכר ואפונה לתינוקות לשעועית חמוציות.
מחק את הסיר הבינוני והמס את 2 כפות החמאה.
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, כ -10 דקות.
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת 1/4 כוס, על 6 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני להקציף בקוביות של חמאה קרה, כמה בכל פעם, עד שנוצר רוטב שמנת.
מוסיפים 1 כף של מיץ לימון ומתבלים את הרוטב בקלילות עם מלח ופלפל.
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס רוטב חמאה על הירקות ולשמור חם.
מחממים את השמן במחבת גדולה מאוד. לטפי את ההליבוט יבש ומתבשל במלח ופלפל.
מוסיפים את הפילה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד ההליבוט כמעט אטום לאורך כל, כ 5 דקות. בזהירות להפוך את הפילה.
מוסיפים את רוטב החמאה שנותר למחבת עם 2 כפות הנותרים של מיץ לימון ואת טימין קצוץ. מבשלים מעל חום מתון רק עד הרוטב מבעבע והדגים הוא רק מבושל דרך.
מעבירים את פילה הליבוט לצלחות וכפית את רוטב לימון חמאה על גבי.
מקשטים עם microgreens ומגישים עם השעועית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.