קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה

הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה
הליבוט עם שעועית מעורבת ורוטב לימון חמאה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציר עוף, פול, שמן canolan, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 67% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר, עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב).

הוראות

1
להביא 2 סירים בינוניים של מים לרתיחה ולהכין קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את שעועית חמוציות, שיני שום שלמות וזרעי טימין לסיר אחד ומבשלים מעל חום מתון עד השעועית הם מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסננים את השעועית וזורקים את השום והקורנית. תמחק את הסיר ותחזיר אליו את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את פולי fava לסיר השני של מים רותחים ומבשלים 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את favas למי קרח להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הפרכוסים למים רותחים ומבשלים עד פריך במכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הפרפרים למי הקרח כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מוסיפים את הסוכר מצליפה למים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
מסננים ומוסיפים אותם למי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מסננים את כל השעועית והאפונה ולטפוח יבש; פופ favas מתוך עורם החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
10
מוסיף את השעועית, חטיפי סוכר ואפונה לתינוקות לשעועית חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
אפונה קטנהאפונה קטנה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
מחק את הסיר הבינוני והמס את 2 כפות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מוסיפים את שאלוט ושום טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
13
מוסיפים את היין ומבשלים עד כמעט התאדה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
מוסיף את ציר העוף ומבשל עד מופחת 1/4 כוס, על 6 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני להקציף בקוביות של חמאה קרה, כמה בכל פעם, עד שנוצר רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
מוסיפים 1 כף של מיץ לימון ומתבלים את הרוטב בקלילות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס רוטב חמאה על הירקות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
17
מחממים את השמן במחבת גדולה מאוד. לטפי את ההליבוט יבש ומתבשל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הליבוטהליבוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
מוסיפים את הפילה למחבת ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים עד ההליבוט כמעט אטום לאורך כל, כ 5 דקות. בזהירות להפוך את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מוסיפים את רוטב החמאה שנותר למחבת עם 2 כפות הנותרים של מיץ לימון ואת טימין קצוץ. מבשלים מעל חום מתון רק עד הרוטב מבעבע והדגים הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
21
מעבירים את פילה הליבוט לצלחות וכפית את רוטב לימון חמאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
22
מקשטים עם microgreens ומגישים עם השעועית.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.