הליבוט פרובנס
אם יש לכם סלרי, יין, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Halibut Provençal, Halibut Provencal, ו מהר הליבוט פרובנס.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שומר, סלרי ושום. לטגן 3 דקות או עד ירקות רכים.
מוסיפים יין ו-5 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; מערבבים עגבניות.
מניחים דגים בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. תערובת עגבניות כפית על דגים.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מניחים פילה על צלחות בודדות. תערובת עגבניות כף באופן שווה על כל מנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.